Brunssipiirakka on ihana ruokaisempi leivonnainen kiireettömälle viikonloppuaterialle. Hapokas salaattijuustolevite on täydellinen pari pehmeällä avokadolle ja valuvalle uppomunalle. Tarjoa brunssipiirakan kanssa pientä makeaa ja smoothie tai tuoremehu sekä hedelmiä ja herkullinen brunssi on valmis.
500 g | voitaikinalevyjä |
1 rasia (200 g) | |
1 prk (180 g) | |
3 | kypsää avokadoa |
1 rkl | limemehua |
1 tl | chilihiutaleita |
½ tl | sormisuolaa |
tuoreita yrttejä ja versoja | |
Voiteluun ja reunoille | |
---|---|
1 | kananmuna |
1 rkl | unikonsiemeniä |
Uppomuna | |
6 | kananmunaa |
1 ½ l | vettä |
½ dl | valkoviinietikkaa |
sormisuolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.