Reseptiyhteistyö Kinuskikissa
Pinjatakakun sisään kätkeytyy karkeista, pähkinöistä tai suklaasta muodostuva ydin. Se on piilotettu täytteiden ja kakkupohjan keskelle ja paljastuu vasta ensimmäistä palaa leikattaessa. Pääsiäiskakussa pinjata voi pitää sisällään esimerkiksi värikkäitä hedelmäkarkkeja tai pieniä suklaamunia.
Helppo suklaakakkupohja | |
---|---|
100 g | tummaa suklaata |
6 ½ dl | vehnäjauhoja |
1 ¾ dl | kaakaojauhetta |
4 dl | sokeria |
3 tl | leivinjauhetta |
1 rkl | vaniljasokeria |
150 g | Valio voita |
1 ¾ dl | Valio kevytmaitoa |
5 kpl | munia |
Kostutus | |
4 dl | säilykepersikoiden lientä ja hedelmämehua |
Täyte | |
5 dl | Valio vispikermaa |
600 g | Valio maustettua rahkaa sitruuna |
½ dl | sokeria |
¾ dl | rusinoita |
¾ dl | mantelirouhetta |
½ dl | vaniljakreemijauhetta |
Sisälle | |
480 g | hedelmärakeita |
Pursotukset | |
7 dl | Valio vispikermaa |
2 rkl | sokeria |
2 rkl | vaniljakreemijauhetta |
Koristelu | |
500 g | persikkaviipaleita |
nonparelleja tai koristerakeita |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.