Siirry sisältöön

Ilmiöt ja ihmiset

Bella Table <3 Valio

Bella Table on ystävysten Kian ja Petran ruokafiilistelyn, uusien kokeilujen, mokailujen ja voittojen ruokayhteisö. Bellat ja
Valio ovat kutsuneet ruokaystäviä kokkaamaan yhdessä sekä reissanneet yhdessä mummojen herkkureseptien perässä halki Suomen.


Bella Table

Jakso 5 – Täydellinen perunamuusi ja perunarieskat

Voi niitä voisattumia! Unohda ensilumi, nyt sataa perunalunta. Täydellinen perunamuusi on niin hyvää, että se saa kyyneleet kirpoamaan silmiin.

Jakso 4 – Ruskistettu ja kirkastettu voi

Voita, voilà! Nyt ollaan suurten asioiden äärellä – samppanjan ikäännyttäminen ja voin ruskistaminen. Tänään Bellojen johdolla opitaan niin kirkastamaan kuin ruskistamaan voita sekä paistamaan täydellinen kala. Mitä muuta voi edes toivoa?

Jakso 3 – Hollandaise, kastikekoulu osa 2

Kolmannessa jaksossa nähdään kastikekoulun toinen osa. Kaiken keskiössä on tietenkin yksi ranskalaisen keittiön äitikastikkeista, herkullinen hollandaise. Tästä ei hollandaisen valmistus paljon helpommaksi muutu!

Jakso 2 – Bearnaise, kastikekoulu osa 1

Ja näin valmistuu kuohkean samettinen bearnaise! Kauden toisessa jaksossa Bellat uppoutuvat ranskalaisten klassikkokastikkeiden pariin. Kastikekoulun 1. osassa valmistetaan iki-ihana bearnaise, johon voit dipata vaikkapa rapeita perunoita. Niin yksinkertaista ja niin hyvää!

Jakso 1 – Jogurttikastike

Kauden ensimmäisessä jaksossa Bellat jakavat parhaat vinkkinsä mielettömän monipuolisen, herkullisen ja tasapainoisen jogurttikastikkeen maustamiseen – ja maistamiseen.

Bella Table Cooking Club – Teaser

Voitaisiin puhua ranskalaisilla keittiötermeillä, mutta ei puhuta. Hallittu epätäydellisyys on kaunista ja tärkeintä on tekemisen meininki – jos siitä tuli hyvää, siitä tuli täydellistä! Luotetaan omiin aisteihin, maistetaan, maustetaan, maistetaan!

Bella Table
Bella Table

Search