
Ruokavinkit
Tuli mitä tuli, anna makusi näkyä. Näillä opeilla kuorrutat kakun, kasvatat yrttitarhan ja paistat elämäsi parhaan pihvin.
Näin syntyy syntisen hyvä paholaisen kakku

Ilona Köckritz-Perkiö
Parempaa pataruokaa – näillä vinkeillä onnistut

Kokattavaa koululaiselle

Hävikkiruoan herkulliset pelastajat

Gluteenittomat reseptit viikon jokaiselle päivälle
Syötävät kukat tuovat kesän kattaukseen
Koristele kakku näyttävillä pursotuksilla

Laura Saukkonen
Voileipäkakkujen koristelu

Laura Saukkonen
Näin onnistut täydellisen pihvin paistamisessa
Kasvata oma yrttitarha

Aino Laakso
Pizza taipuu moneen
Näin valitset oikean rahkan
Katso parhaat vinkit videoilta!
Näin leivot tuulihatut
Kuohkeat ja ilmavat tuulihatut kuuluvat juhlapöytien suosikkiherkkuihin. Tämän videon ohjeilla onnistut klassikkoleivonnaisen valmistamisessa – olipa mielessäsi makeat tai suolaiset tuulihatut.
Uppomunien keittäminen
Uppomunat eli ilman kuorta keitetyt kananmunat kruunaavat niin salaatin kuin vohvelit. Näillä yksinkertaisilla ohjeilla valmistat perinteiset, etikkavedessä keitetyt uppomunat.
Fudgen valmistaminen
Fudge eli pehmeä kermakaramelli on erityisesti joulunajan suosikkiherkku. Tämän videon ohjeilla valmistat helposti leikattavan fudgen, joka pysyy koossa myös huoneenlämpöisenä.
Opi valmistamaan täydellinen munakas
Aamupala, lounas tai välipala. Munakas on ihanan monipuolinen arkiruoka, jota on helppo tuunata oman maun ja jääkaapista löytyvien raaka-aineiden mukaan.
Näin valmistuu ruskistettu voi
Ruskistettu voi on varsin trendikäs herkku. Sen maku on lempeän pähkinäinen ja se kruunaa niin suolaiset kuin makeatkin ruuat ja leivonnaiset.
Lohimedaljonkien paistaminen
Lohimedaljonkien valmistus on yllättävän helppoa: leikkaa lohifile paloiksi, tee viilto keskelle, taita selkäpuolet vastakkain ja paista voissa.
Näin leivot cookiet
Reunoilta rapeat ja keskeltä pehmeät cookiet ovat hurjan herkullisia. Tällä ohjeella leivot valkosuklaalla ja kuivatuilla karpaloilla tuunatut cookiet.
Itse tehty korvapuustijäätelö
Tiesitkö, että jäätelöä voi tehdä helposti kotona? Vatkaa vain Valio kuohukerma ja Valio kreemi kuohkeaksi vaahdoksi, kerrostele vuokaan, mausta haluamillasi lisukkeilla ja pakasta yön yli. Helppoa!