Tuotteen takana

Kurkista tarinoihin tuotteiden takana.

Tarinoita Valion tuotteiden takaa

Kurkista tarinoihin tuotteiden takana ja poimi parhaat vinkit käyttöön.

Miten Oivariini syntyy? Mihin maustettuja rahkoja kannattaa käyttää? Löydät täältä tarinoita ja taustoja tuotteiden synnystä ja opit, missä mikäkin tuote on parhaimmillaan.

Valio maustetut rahkat - helposti herkullista
Helpompaa leivontaa uutuuskermoilla
Hyvää makua huolella valituista appelsiineista
Helena Karhujoki
Luomulehmän elämää
Aino Laakso
Valio Kippari® 50 vuotta
Anna Jalas-Karjalainen
Valio Herkku - maistuu isommalta kuin on
Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma
Aino Laakso
Jogurtti, jossa on kaikki hyvää
Aino Laakso
Valio Oddlygood® Veggie - kasviperäinen vaihtoehto juustolle
Aino Laakso
Valio AURA® on suomalaisten suosikki
Anna Jalas-Karjalainen
Valio ruokakerma
Valio kuohukerma
Valio paksumpi ruokakerma
Valio smetana
Valio maitorahka
Valio vispikerma
Valio kahvimaito
Valio crème fraîche
Valio kermaviili
Valio Hedelmätarha® mehut syntyvät vuosikymmenten ammattitaidolla
Helposti herkullista kermaisilla kastikkeilla
Tuttu maku, helppo käyttö – Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi
Anna
Helmikuun 2020 uutuustuotteet
Aino Laakso
Valio Polar® juustossa on luonnetta
Miten maustamattomat jogurtit eroavat toisistaan?
Odotettu glögikausi on täällä
Anna Jalas-Karjalainen
Vilkas syksy Valio Jäätelöfabriikissa
Aino Laakso
Miksi mehujen ja marjakeittojen väri vaihtelee?
Aino Laakso
Juustotyypit meillä ja maailmalla
Aino Laakso
Valiojogurtti® piirtää ajankuvaa
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›