Siirry sisältöön
Valiojengi

Kesätyöt Valio Aimo® tukkukaupassa: Yaaqub pitää tutuista asiakkaista, iloisista työkavereista ja hyvistä esihenkilöistä.

Kesätyöt Valio Aimo® tukkukaupassa: Yaaqub pitää tutuista asiakkaista, iloisista työkavereista ja hyvistä esihenkilöistä.

”Meillä on hyvä työilmapiiri ja minut otettiin kesätyön alussa hyvin vastaan”, Yaaqub kertoo kesätöiden aloittamisesta Sörnäisten Valio Aimo® tukkukaupassa. Kalasataman kupeessa sijaitsevaan tukkuun on helppo kulkea töihin, ja kesän kohokodat ovat muodostuneet jokapäiväisistä asioista ja kohtaamisista. Työn parhaissa puolissa korostuvat ihmiset- niin työkaverit kuin asiakkaatkin.

”Meidän tukku on hyvä työpaikka, koska täällä on paljon iloisia työntekijöitä.”

Tip icon

Hauska tukustua!

Valio Aimo® tukulla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattavin jakeluverkosto. Tukkumme palvelee laajasti ravintoloita, kahviloita, suurkeittiöitä, leipomoita, hotelleja, catering- ja pitopalveluja, sekä julkishallinnon ja teollisuuden asiakkaitamme ympäri Suomea. Pikatukkumme sijaitsevat Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Toimitustukkumme toimivat Espoossa ja Kuopiossa.

Jos työmahdollisuudet iloisessa porukassamme kiinnostavat, käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihimme täältä.


Search