Siirry sisältöön
Valiojengi

Valio Baltia on vahvasti paikallinen toimija

Valio Baltia on vahvasti paikallinen toimija

Valio Baltia valmistaa ja myy korkealaatuisia ja rakastettuja maitotuotteita Viron, Latvian ja Liettuan markkinoille. Tuotteet valmistetaan virolaisesta maidosta Valion ainutlaatuisella osaamisella ja yhtiön ”me teemme parasta” -arvoa noudattaen.

Alma on yksi tunnetuimmista brändeistä

– Baltian maissa kuluttajat rakastavat paikallisesti valmistettuja meijerituotteita. Lisäksi he arvostavat hyvää makua, tuoreutta, korkeaa laatua ja sopivaa hintaa. Valio vastaa näihin odotuksiin. Kuluttajien mielestä tuotteemme ovat luotettavien ja niiden maku ja laatu ovat erinomaisia, Valio Baltian markkinoinnista ja tuotekehityksestä vastaava johtaja Krista Kalbin sanoo.

Valion tuotteita myydään Baltian markkinoilla kahden päätuotemerkin alla. Valio on yritysbrändi ja kattobrändi juustoille. Alma on puolestaan tuotemerkki tuoretuotteille. Alma on yksi johtavista ja parhaiten tunnetuista meijerituotebrändeistä Virossa. Tunnetuimmat Valion juustot Baltian maissa ovat varmasti Valio Atleet ja Valio Forte.

– Olemme markkinajohtajia monissa tuoretuotteissa, kuten jogurteissa, maidoissa ja kermoissa. Panostamme myös uutuuksiin. Viime vuosina olemme tuoneet myyntiin esimerkiksi Alma jogurttismoothiet, Alma Muah! herkuttelujogurtit sekä Valio Atleet Cheddar voileipäjuuston, Krista Kalbin kertoo.

”Valio Baltia on kasvanut vuosien saatossa ja saavuttanut tärkeämmän aseman paikallisilla meijerimarkkinoilla.”


Search