Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Valio Oddlygood® Barista – kaikille kahveille, kaikille kahvinjuojille

Valio Oddlygood® Barista – kaikille kahveille, kaikille kahvinjuojille
Aino Laakso
Viestintäpäällikkö

Aino ylimitoittaa aina juhlatarjoilut ja harkitsee ehkä vielä yhden varakakun tekemistä.

Saisiko olla mukillinen höyryävää kahvia? Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma kruunaa kahvihetken kauran pehmeydellä, olipa kyseessä sitten macchiato, matcha-latte tai ihan mutkaton suodatinkahvi. Ilman gluteenia, kotimaisesta kaurasta.

Valio Oddlygood® Barista on herättänyt kahvila-alan ammattilaissa innostuneita ensireaktioita. Pehmeä, puhdas maku on juuri sopivan miedosti kaurainen, ei liian suolainen eikä makea, ja antaa tilaa eri kahvilaatujen vivahteille. Suutuntuma on täyteläinen ja samettinen, kermaiseksikin kehuttu.

– Valio Oddlygood® Barista on pitkän kehitystyön tulos, ja se toimii kuten maito kaikissa kahveissa ja kahvilajuomissa – myös perinteisessä suomalaisessa vaaleapaahtoisessa kahvissa. Se on valmistettu kotimaisesta puhdaskaurasta, joten monta hyvää ominaisuutta on pakattu samaan purkkiin, Valion brändipäällikkö Anne Arponen sanoo.

Lari Järnefelt
Barista vaahto

Kauraa kahviin kahdessa koossa taikka korvapuustin makuisena

Valio Oddlygood® Barista on valloittanut UHT-hyllyn lisäksi kylmähyllyt: täydellisesti kahviin sopivan tuorekaurajuoman lämpökäsittely on lempeämpi, mutta siinä on kaikki ammattilais- ja kotibaristojen arvostamat ominaisuudet tallella. Kylmästä myytävän version pakkauskoko on monen toivoma, aavistusta pienempi 0,75 litraa, joka auttaa vähentämään hävikkiä pienemmissä talouksissa. Mikset kokeilisi kahviasi nyt myös tuunattuna, ihanan korvapuustin makuisen Baristan kanssa?

Search