
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 3 voitaikinalevyä
- 200 g paistonkestävää vadelmamarmeladia
Lisäksi
-
Valio Jäätelöfabriikki kreisi kinuski jäätelöäPyöräytimme sekaisin vaniljakermajäätelöä, suussasulavaa kinuskikastiketta ja ihanasti rouskuvia toffeepaloja. Syntyi jotakin aivan kreisin hyvää! Valio…
- kirsikoita tai pähkinärouhetta
- kananmuna, voiteluun
- 3 voitaikinalevyä
- 200 g paistonkestävää vadelmamarmeladia
Lisäksi
- Valio Jäätelöfabriikki kreisi kinuski jäätelöä
- kirsikoita tai pähkinärouhetta
- kananmuna, voiteluun
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
- Puolita voitaikinalevyt. Voitele halutessasi kananmunalla. Lusikoi voitaikinaneliön keskelle marmeladia.
- Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.
- Anna leivosten jäähtyä hetki. Lisää lämpimien leivosten päälle jäätelöpallo.
- Viimeistele annokset kirsikalla tai pähkinärouheella. Nauti heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
437 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
30,1 g
Rasva
32,9 g
Tyydyttynyt rasva
17,4 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Jäätelöfabriikki kreisi kinuski jäätelöä
- kirsikoita
- kananmuna
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.