Siirry sisältöön
Persimonjogurtti

Persimonjogurtti

Mehevän maukas persimon maistuu paahdettuna jogurtin kanssa jälkiruokana tai vaikkapa viikonlopun brunssilla.

Persimonjogurtti

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 25 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 rkl hunajaa
  • ½ dl kaurahiutaleita
  • 2 rkl kurpitsansiemeniä
  • 1 persimoni tai sharon-hedelmä
  • 2-3 dl
    Valio kreikkalaista jogurttia
    Samettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
    Valio kreikkalainen jogurtti 500 g laktoositon

Ohje

  1. Sulata voi ja hunaja pannulla. Lisää kaurahiutaleet ja kurpitsansiemenet. Paista sekoitellen muutama minuutti.
  2. Kuori ja viipaloi persimon. Lisää pannulle ja paista, kunnes persimon hiukan pehmenee ja saa kaunista paistoväriä.
  3. Kokoa annokset. Lusikoi kreikkalaisen jogurtin päälle persimon-kauraseosta.
  4. Koristele halutessasi kuivatuilla syötävillä kukilla tai marjoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 190 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 13,6 g
Rasva 12 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search