Persimonjogurtti

Persimonjogurtti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Persimonjogurtti

Persimonjogurtti

Mehevän maukas persimon maistuu paahdettuna jogurtin kanssa jälkiruokana tai vaikkapa viikonlopun brunssilla.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
25 g
1 rkl
hunajaa
½ dl
kaurahiutaleita
2 rkl
kurpitsansiemeniä
1
persimoni tai sharon-hedelmä
2 - 3 dl

Ohje

  1. Sulata voi ja hunaja pannulla. Lisää kaurahiutaleet ja kurpitsansiemenet. Paista sekoitellen muutama minuutti.
  2. Kuori ja viipaloi persimon. Lisää pannulle ja paista, kunnes persimon hiukan pehmenee ja saa kaunista paistoväriä.
  3. Kokoa annokset. Lusikoi kreikkalaisen jogurtin päälle persimon-kauraseosta.
  4. Koristele halutessasi kuivatuilla syötävillä kukilla tai marjoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›