Valio Oddlygood® Barista - kaikille kahveille, kaikille kahvinjuojille

Saisiko olla mukillinen höyryävää kahvia? Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma kruunaa kahvihetken kauran pehmeydellä, olipa kyseessä sitten macchiato, matcha-latte tai ihan mutkaton suodatinkahvi. Ilman gluteenia, kotimaisesta kaurasta.

Valio Oddlygood® Barista on herättänyt kahvila-alan ammattilaissa innostuneita ensireaktioita. Pehmeä, puhdas maku on juuri sopivan miedosti kaurainen, ei liian suolainen eikä makea, ja antaa tilaa eri kahvilaatujen vivahteille. Suutuntuma on täyteläinen ja samettinen, kermaiseksikin kehuttu.

– Valio Oddlygood® Barista on pitkän kehitystyön tulos, ja se toimii kuten maito kaikissa kahveissa ja kahvilajuomissa – myös perinteisessä suomalaisessa vaaleapaahtoisessa kahvissa. Se on Suomessa valmistettu kotimaisesta puhdaskaurasta, joten monta hyvää ominaisuutta on pakattu samaan purkkiin, Valion liiketoimintapäällikkö Anne Arponen sanoo.

Valio Oddlygood® Barista on kehitetty yhteistyössä huipputason kahviammattilaisen, barista Lari Järnefeltin kanssa. Järnefelt on kaksinkertainen Suomen mestari alallaan, ja lisäksi kokenut kahvialan kouluttaja ja yrittäjä. Järnefeltin taitavissa ja kriittisissä käsissä on varmistettu, että Valio Oddlygood® Barista vaahtoutuu ja sekoittuu parhaalla mahdollisella tavalla eri kahvilaatujen kanssa, kaikissa kahvijuomissa.

Vaaleapaahtoisen kahvin kaveri

Valio Oddlygood® Barista on kehitetty suomalaista kahvinjuojaa ajatellen. Me suomalaiset juomme maailmanlaajuisesti vertaillen eniten kahvia henkilöä kohti, noin 10 kg paahdettua kahvipapua vastaavan määrän vuodessa. Ja olemme siitäkin erikoisia, että meille mieluisia ovat perinteisesti olleet vaaleapaahtoiset kahvit. Niiden pH-arvo on hapan. Hapan ympäristö on koettelemus kahviin sekoitettavalle kaurajuomalle.

– Jokainen kahvinsa kaurajuoman kera nauttiva on varmasti kohdannut ainakin joskus ilmiön, jossa kaurajuoma ei ota sekoittuakseen, juoksettuu tai kahvi näyttää ikävän sakkaiselta, leikanneen näköiseltä. Valio Oddlygood® Barista on tehty varta vasten kohtaamaan myös vaaleapaahtoinen kahvi sujuvasti sekoittuen, tuotekehittäjä Sanna Hamari kertoo.

Valio Oddlygood® Barista pitää pintansa myös silloin, kun kahvitauko kestääkin vähän pidempään. Se pysyy kahviin tasaisesti sekoittuneena pitkään eikä kaunis vaalean kahvin väri ole vain hetken huumaa. Siis tervetuloa termosmuki!

Puhdaskauraa ja täyteläistä makua

Gluteeniton Valio Oddlygood® Barista on valmistettu Suomessa kotimaisesta puhdaskaurasta ja täydennetty vitamiineilla ja kivennäisaineilla.

– Oleellisinta kahvikupposen äärellä ovat kuitenkin maku ja erinomaiset käyttöominaisuudet, joiden toimivuus on nyt ammattilaistestauksella taattu. Kotona ei tarvitse muistaa muuta kuin ravistaa purkkia hyvin ennen käyttöä, Anne Arponen vinkkaa.

Valio Oddlygood® Barista on pakattu 1 litran pakkaukseen. Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa. Valio Oddlygood® Barista tulee myyntiin syksyn aikana myös Ruotsissa, ja myöhemmin myös Venäjällä ja Baltiassa.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›