Valio Lumo™ vaniljaTutustu tuotteeseen Valio Lumo™ kuningatarTutustu tuotteeseen Valio Lumo™ salmiakkiTutustu tuotteeseen Valio Lumo™ metsämansikkainenTutustu tuotteeseen Valio Lumo™ mandariini-juustokakkuTutustu tuotteeseen

Rakastatko rahkaa? Onko Skyr sinulle tuttu? Silloin sydämesi sykkii varmasti myös Valio Lumo™ proteiiniherkulle. Enää ei tarvitse valita herkullisuuden tai terveellisyyden välillä, sillä herkkurahkassa yhdistyy ne molemmat.

Valio Lumo on maukas uusi rahkavälipala, joka toteuttaa kuluttajien toivomat ominaisuudet: runsaasti proteiinia eikä lainkaan lisättyä sokeria. Ja maku on lumoavan herkullinen. Se on loistava valinta osaksi terveellistä ruokavaliota ja elämäntapaa.

Valio Lumo on laktoositon ja sitä on saatavilla viitenä lumoavana makuna: kuningatar, vanilja ja mandariini-juustokakku sekä uudet salmiakki ja metsämansikkainen. Mukana tulee lusikka, joten Lumo on kätevä ottaa mukaan ja nauttia missä tahansa liikutkin.

Lue lisää Valio Lumosta

Lumoavia makuja blogeissa

Kymmenen blogaajaa sai haasteen maistaa uusia Valio Lumo® proteiinirahkoja. Halusimme kuulla, miltä uutuusherkku maistuu, tuntuu ja mitä ajatuksia se herättää. Lopputuloksena löytyi mielenkiintoisia oivalluksia rahkasta ja sen monista käyttömuodoista. Etpä ehkä ajatellut, että Valio Lumo® toimii maukkaasti jopa mustikkapiirakassa.

 

Mukana olivat seuraavat blogit:


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi