Lumoavat kesähetket

Kesän kuvakilpailu on päättynyt ja nämä hetket lumosivat suomalaiset. Tutustu kilpailun parhaimpiin otoksiin.

Lumoavia makuja blogeissa

Kymmenen blogaajaa sai haasteen maistaa uusia Valio Lumo® proteiinirahkoja. Halusimme kuulla, miltä uutuusherkku maistuu, tuntuu ja mitä ajatuksia se herättää. Lopputuloksena löytyi mielenkiintoisia oivalluksia rahkasta ja sen monista käyttömuodoista. Etpä ehkä ajatellut, että Valio Lumo® toimii maukkaasti jopa mustikkapiirakassa.

 

Mukana olivat seuraavat blogit:

Valio Lumo™ kuningatarTutustu tuotteeseen Valio Lumo™ vaniljaTutustu tuotteeseen Valio Lumo™ mandariini-juustokakkuTutustu tuotteeseen

Rakastatko rahkaa? Onko Skyr sinulle tuttu? Silloin sydämesi sykkii varmasti myös Valio Lumo™ proteiiniherkulle. Enää ei tarvitse valita herkullisuuden tai terveellisyyden välillä, sillä herkkurahkassa yhdistyy ne molemmat.

Valio Lumo on maukas uusi rahkavälipala, joka toteuttaa kuluttajien toivomat ominaisuudet: runsaasti proteiinia eikä lainkaan lisättyä sokeria. Ja maku on lumoavan herkullinen. Se on loistava valinta osaksi terveellistä ruokavaliota ja elämäntapaa.

Valio Lumo on laktoositon ja sitä on saatavilla kolme lumoavaa makua: kuningatar, vanilja ja mandariini-juustokakku. Mukana tulee lusikka, joten Lumo on kätevä ottaa mukaan ja nauttia missä tahansa liikutkin.

Lue lisää Valio Lumosta

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi