Valio Eila® kermavanukas on maistuva herkku makeanhimoon

Monikäyttöiset Valio Eila® kermavanukasuutuudet ovat kaikkea muuta kuin tavallisia tuotteita. Nämä vallan kumoukselliset herkut helpottavat nopeasti makeanhimoa tai kruunaavat maistuvan illallisen.

Aidosti laadukkaita laktoosittomia herkuttelutuotteita on ollut aiemmin saatavilla vain rajattu määrä. Uusi Valio Eila® kermavanukasvalikoima tarjoaa makeannälkäisille hauskan tavan nauttia herkullinen välipala tai jälkiruoka – laktoosittomana.

Laktoosittoman tuotteen voi syödä sellaisenaan pakkauksesta tai kumota lautaselle näyttäväksi annokseksi. Sileän koostumuksensa ja ainutlaatuisen pakkausratkaisun ansiosta vanukas asettuu lautaselle herkullisena, houkuttelevana ja tarjoiluvalmiina annoksena. Uutuuksia voikin monikäyttöisyytensä ansiosta tarjota hyvin myös jälkiruokana. Mutkaton, mutta maistuva herkku sopii niin arkeen kuin juhlaan.

“Laktoosittoman tuotteen voi syödä sellaisenaan pakkauksesta tai kumota lautaselle näyttäväksi annokseksi.”

Ihanan pehmeiden kermavanukkaiden pohjalla on raikas hedelmä- tai marjakastike, joka kumotessa kuorruttaa vanukkaan kauniisti. Täydellisesti kermavanukkaan hienostuneeseen makumaailmaan sointuvat kastikkeet tuovat makuun mukavaa raikkautta.

Kermavanukasuutuuksien lisäksi laktoosittomat Valio Eila® rahkavaahdot (makuina hedelmä ja mansikka) tarjoavat maistuvia herkutteluhetkiä. Mikäli haluat tarjota pehmeäksi vaahdotettuja ja suussa sulavia rahkavaahtoja aterian päätteeksi, voit koristella ne esim. hedelmillä tai marjoilla ja kermavaahdolla.


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi