Valio Kiehu™ − helppo keittää mutta vaikea polttaa pohjaan

Puuro paloi pohjaan, ja kattila kaipaa jynssäämistä. Nyt tämä arkinen ongelma on voitettavissa. Uusi, ainutlaatuinen Valio Kiehu™ maitojuoma on helppo keittää mutta vaikea polttaa pohjaan. Maitopohjaiset ruoat syntyvät nyt siis kätevästi, ja onnistut myös teräskattilassa.

Kestää kuumentamista tavallista maitoa paremmin

Valio Kiehu™ on odotettu uutuus, jota tuotetta testanneet kuluttajat ja ruoanlaiton ammattilaiset kehuvat.

Valio Kiehu™ maitojuoma on arjen pelastus, koska se kestää keittämisen ja kuumentamisen tavallista maitoa paremmin. Se ei siis pala helposti pohjaan.

Maitopohjaista ruokaa ei tarvitse sekoittaa ja vahtia koko ajan, vaan sen voi antaa kypsyä rauhassa välillä hämmentäen, jotta ruoan muut raaka-aineet eivät tarttuisi pohjaan.

Onnistut myös teräskattilassa, ja paras lopputulos syntyy maltillisesti kuumentamalla.

”Vähemmän töitä ruoanlaiton jälkeen, jos ei tartte jynssätä kattilaa samalla lailla kuin ennen, ei kukaan kaipaa lisää duunia…”, eräs pohjaanpalamatonta maitoa testannut perheenäiti totesi.

Puuroa ja paljon muuta

Valio Kiehu™ maitojuoma antaa täyteläisen maun erilaisiin ruokiin ja leivonnaisiin: puuroihin, keittoihin, kastikkeisiin tai vaikkapa lasagneen. Maitojuoma toimii hyvin myös kuumissa juomissa ja sopii sellaisenaan juotavaksi.

Maitouutuus on D-vitaminoitu, ja siinä on rasvaa 2,5 %. Heraproteiinin poistamisen vuoksi Valio Kiehu™ maitojuomassa on hieman tavallista maitoa vähemmän proteiinia, kalsiumia ja B2-vitamiinia. Erot ravintoaineiden määrissä eivät ole ravitsemuksellisesti merkittäviä, ja Valio Kiehu™ maitojuoma on hyvä maidon tärkeiden ravintoaineiden lähde. Tuote myydään litran pakkauksissa.

Maailmassa ei toista samanlaista maitoa

Valio Kiehu™ maitojuoma valmistetaan Valion patentoimalla menetelmällä. Se on ensimmäinen maito maailmassa, joka ei pala helposti pohjaan.

Valion tuotekehityksessä on 110-vuotisen historian aikana opittu yhtä jos toista maidosta.

Tuotekehityksessä kuunnellaan kuluttajien tarpeita ja yhdistetään olemassa olevaa tietoa uusiin tutkimustuloksiin. Siltä pohjalta synnytetään uusia, ainutlaatuisia innovaatioita.

Maidossa on luontaisesti kahdenlaista proteiinia: kaseiinia ja heraa. Valion tuotekehityksessä tiedettiin, että heraproteiinit ovat herkkiä lämmölle. Kun heraa tutkittiin tarkemmin, keksittiin, että heraproteiinia poistamalla voidaan valmistaa maito, joka on vaikea polttaa pohjaan.

Vuosien työn ja ainutlaatuisen osaamisen tuloksena syntynyt uutuusmaito, Valio Kiehu™, on nyt kaupoissa kaikkien saatavilla.

Valio Kiehu – ideasta valmiiksi innovaatioksi


Energiatarpeesi