Valio MiFU® on uusi ruoanlaiton pääraaka-aine

”Paistettava Valio MiFU® ruokarae käy samoihin resepteihin kuin tutut liha ja kanakin.”

Moni kaipaa vaihtelua arkiruokaan, mutta uusien raaka-aineiden, reseptien ja tekniikoiden opettelu voi tuntua hankalalta. Kotimaisesta maidosta valmistettu Valio MiFU® paistettava ruokarae on kotikeittiön uusi proteiinipitoinen pääraaka-aine, joka sopii sinne minne liha ja kanakin. Sen avulla arkiruoka uudistuu vain yhtä raaka-ainetta vaihtamalla.

Valio MiFU® ruokarae sopii moneen

 Yksinkertaiseltakin arkiruoalta vaaditaan lopulta aika paljon: sen pitäisi olla terveellistä, valmistua nopeasti ja maistua koko perheelle. Aina ei viitsisi tehdä samaa, ja lihaakin voisi syödä välillä vähemmän. Mutta ei hätää! Kotikeittiön uusi proteiininlähde, suomalaisesta maidosta valmistettu Mifu-ruokarae tarjoaa helpon ja maistuvan ratkaisun arkiruoanlaiton haasteisiin.

Paistettava Mifu-ruokarae käy samoihin resepteihin kuin tutut liha ja kanakin. Paistettava ruokarae Mifu sisältää runsaasti hyvälaatuista maitoproteiinia ja vain vähän tyydyttynyttä rasvaa. Runsaan proteiinipitoisuutensa ansiosta Mifu tuo lisää ruokaisuutta kasvisruokiin. Mifu-ruokarakeessa on myös B12-vitamiinia, jonka riittävästä saannista on hyvä huolehtia kasviruokavaliossa. Laktoosittomana, gluteenittomana, soijattomana, kananmunattomana ja hiivattomana Mifu-ruokarae sopii myös moniin erityisruokavalioihin laktovegetaarinen ruokavalio mukaan lukien.

Makuvaihtoehtoja on neljä: Välimeren tomaatti, Meksikon pippuriOriginal ja uutuusmakuna Intian curry. Itsessään miedon makuiset rakeet saavat makunsa maustekastikkeista, jotka sisältävät kotimaista rypsiöljyä ja mausteita. 

 

SaveSaveSaveSave

Vaihtelua ruokaan helposti

Valio MiFU® ruokarakeen käyttö on helppoa ja nopeaa, sillä se ei vaadi esivalmisteluja tai kypsennystä ja tuotteen maustekastike tuo sinällään hyvää makua ruokaan. Mifu-ruokarae on parhaimmillaan lämpimissä ruoissa, paistettaessa tai kuumennettaessa se säilyttää rakenteensa ja on suutuntumaltaan miellyttävän pehmeä.  Pakkausta kannattaa ravistaa ennen ruokaan lisäämistä, jotta maustekastike sekoittuu tasaisesti ruokarakeiden joukkoon.


Mifu-ruokarakeen voi lisätä lämpimiin ruokiin sellaisenaan tai paistaa pannulla, jolloin rakeet saavat ruskean paistopinnan. Mifulla saat vaihtelua vaikka makaronilaatikkoon, pastakastikkeeseen tai minestronekeittoon.

Mifu-ruokarae on oiva valinta arkiruokiin: rasvaa siinä on vain 3 % ja siitä tyydyttynyttä rasvaa ainoastaan 0,2 %. Sadassa grammassa Mifu-ruokaraetta on 14 grammaa korkealaatuista ja hyvin imeytyvää maitoproteiinia. Vähärasvainen ja runsasproteiininen tuote on hyvä lisä myös esimerkiksi laihduttajan tai karppaajan ruokavalioon.

Kaupassa tuotteet löytyvät juusto-osastolta. Tuote myydään 330 gramman kokoisissa pakkauksissa, joissa on uudelleensuljettava kansi. Jos tuotteen käyttää kerralla, siitä syntyy täyttävä ateria 3–4 ruokailijalle. Avattuna pakkaus säilyy jääkaapissa viidestä kahdeksaan päivään. Kotimaisesta maidosta tehty Mifu-ruokarae valmistetaan Valion tehtaalla Seinäjoella.

SaveSaveSaveSave


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi