Valio PROfeel® treenit

Valio PROfeel® haluaa pitää sinut liikkeessä ja auttaa saavuttamaan tavoitteesi, ajasta ja paikasta riippumatta. Janni Hussi ja Johannes Hattunen ovat liikkuneet koko ikänsä ja nyt he haluavat pistää myös sinut liikkeelle yhdessä Valio PROfeel® kanssa.

”Olen liikkunut koko ikäni, suurimman osan siitä jalkapalloa potkien. Nykyään olen fiilis-liikkuja ja treenamisesta haen energiaa ja hyvää fiilistä arjen askareisiin!” Janni Hussi

”Olen saanut kannukseni valloittamalla breikkirinkejä ympäri maailmaa. Tanssin lisäksi treenirutiineihini kuuluu nykyään monipuolinen liikkuminen hyvässä seurassa. Ja siitähän näissäkin treeneissä on kyse!” Johannes Hattunen

Valio PROfeel® Aamunavaus. Tästä lähtee päivä hyvin käyntiin!

Tämä on treeni, jolla saadaan kroppa vetreäksi päivän hommiin. Laita aamulla herätyskello soimaan 10min aikaisemmin ja aloita päivä Jannin ja Johanneksen kanssa. Aamunavauksen ensimmäiset liikkeet toimivat myös toimistotyöläisille hyvänä 3 minuutin taukoliikuntana kesken työpäivän. Ja jos et ole aamuvirkku, treeni toimii hyvänä lämmittelynä kovempaan treeniin.

Valio PROfeel® HIIT. Tehokas treeni koko kropalle!

Tällä 10 liikkeen treenillä saat takuuvarmasti hien pintaan. Videon alussa Johannes ja Janni käy kaikki liikkeet läpi ja näyttää liikkeistä myös kevyemmän version. Jokainen voi siis treenata oman tason mukaan! Ja mikä parasta, tämäkin treeni onnistuu vaikka olohuoneessa, ilman sen ihmeellisempiä välineitä.

Ensimmäisen erän kolmessa eri liikkeessä keskitytään yläkroppaan. Toisen erän kolme liikettä keskittyy alakroppaan ja haastaa myös tasapainon. Kolmannessa erässä vahvistetaan vartalon corea ja tässä keskikropan loppurutistuksessa on neljä liikettä. Jos liikkeet ovat sinulle jo tuttuja, voit hypätä suoraan videon kohtaan 8:25. Tästä alkaa kolme tiukkaa erää, joissa jokaista liikettä tehdään 30 sekunnin ajan.

Valio PROfeel® Paritreeni. Treenaa ja pidä hauskaa yhdessä!

Janni ja Johannes valitsi 20 maailman parasta paritreeniliikettä, jotka ovat sekä hauskoja että haastavia. Poimi omat suosikkisi ja haasta kaveri mukaan juoksulenkin jälkeen. Tai treenatkaa yhdessä vaikka ennen saunavuoroa. Onnistuuko teiltä tuplalinkkari tai jalkafemmat? Kumpi voittaa sivulankkupainin ja rapuhipan?

TUTUSTU VALIO PROFEEL® TUOTEPERHEESEEN

Treenin jälkeen on voit hyvällä omalla tunnolla palkita kehon ja mielen näillä laadukasta kotimaista maitoproteiinia sisältävillä Valio PROfeel® välipaloilla ja palautusjuomilla.

Tutustu kaikkiin tuotteisiin
Valio PROfeel® - Ruoki tavoitteitasi