Siirry sisältöön

Brändi

Valio PROfeel® – Ruoki tavoitteitasi

Treenaa, lepää, nauti, toista – liikunta kaikissa muodoissaan luo hyvinvointia. Valio PROfeel® -proteiinituotteet ovat erinomainen valinta osaksi monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Treeni ei aina ole herkkua, mutta onneksi PROfeel® on.

Uutta makua treeniin raejuustohyllyltä!

Valio PROfeel® yhdisti samaan purkkiin luonnostaan runsaasti proteiinia sisältävää raejuustoa ja herkullista hedelmäsosetta – nam!

Nauti sellaisenaan välipalaksi tai lisää proteiiniksi vaikkapa puuron joukkoon. Onko suosikkisi kanelinen uuniomena vai hedelmäinen ananas-mango? Nappaa uutuudet mukaan kaupan raejuustohyllyltä.

Valio PROfeel® tuotteet sisältävät runsaasti proteiinia, joka auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja edistämään sen kasvua osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveitä elämäntapoja.Profeel Challenge to recover

Profeel – Challenge to recover

Kolme haastetta, kolme haastajaa. PROfeel – Challenge to recover koostuu kolmesta täysin uniikista sporttihaasteesta. 

Haastesarjan ensimmäisessä osassa lähdettiin @saratickle, @tomasgrekov ja @viviwahlstrom johdolla valloittamaan Mont Blancia nousemalla Kampin kauppakeskuksen portaita kyykkyhypyin yhtenä joukkueena heidän seuraajiensa kanssa.

2,5 tunnin hyppimisen, yhdessä tsemppaamisen ja kannustamisen lopputuloksena päädyttiin maailman korkeimman vuoren Mount Everestin huipulle. Tämä tarkoittaa yhteensä 8 849 metriä kipuamista – tai siis kyykkyhyppimistä!

Seuraava haaste tulossa vielä kevään aikana, pysykää kuulolla! Palautumisesta vastaa tietenkin Valio PROfeel.

Profeel mousset

Treenipäivä, moussepäivä. Testaa uutuusmaku cappuccino!

Tee valintoja, jotka maistuvat hyvältä. Pehmeän kuohkea Valio PROfeel® suklaa ja cappuccino mousse sopivat treenipäiviin ja hetkiin, jolloin haluat nautiskella terveellisemmin. Uutuusvanukkaissa on runsaasti laadukasta maitoproteiinia ja herkullista makua ilman keinotekoisia makeutusaineita.

Anna aikaa palautumiselle

Millaista on hyvä ja riittävä palautuminen, ja millaiset asiat siihen vaikuttavat? Entä miten ravinto vaikuttaa palautumiseen? Valion ravitsemusasiantuntija Janita Bergström ja Valion ruoka-asiantuntijan työnsä ohella personal trainerina työskentelevä Ilona Köckritz-Perkiö vastaavat yleisimpiin palautumiskysymyksiin.

Ulkoliikuntapaikat lähelläsi – monipuolinen treeni ruokkii tavoitteitasi

Ulkona liikkuminen on paitsi virkistävää, myös hyväksi terveydelle. Lisäksi vaihtoehtoja ulkona tehtävään treeniin on lähes rajattomasti: joka kaupungista löytyy ulkokuntosaleja ja liikuntapuistoja, skeittipuistoja ja erilaisia juoksuratoja.


Muovi minimiin – Valio PROfeel® proteiinirahkat kartonkipikareihin

Ensin poistimme kaikista Valio PROfeel® pakkauksista muovikannet ja -lusikat. Nyt Valio PROfeel® proteiinirahkat siirtyvät asteittain kartonkikierrätykseen soveltuviin pikareihin.


Pehmeät Valio PROfeel® proteiinirahkat

Ruoki tavoitteitasi raikkaasti! Valio PROfeel® sarjan proteiinirahkoista löydät paljon makuvaihtoehtoja ja voit valita sokeroidut, sokeroimattomat tai 50 % vähemmän sokeria ja hiilihydraatteja sisältävät proteiinirahkat ilman makeutusaineita. Kaikki rahkat ovat myös Sydänmerkki-tuotteita.

Kätevästi treenikassissa kulkevat Valio PROfeel® proteiinijuomat

Treenaa ja palaudu. Valio PROfeel® proteiinijuomat sopivat sinulle, joka pysyt liikkeessä. Juomat kulkevat helposti mukana ja sopivat myös välipalaksi, sillä ne eivät avaamattomana vaadi kylmäsäilytystä. Yhdessä Valio PROfeel® proteiinijuomassa on 20 grammaa laadukasta maitoproteiinia, sokerilla makeutettuna tai sokeroimattomana.


valiofi #profeel

Search