Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Valio Oivariini® voittamaton maku 40 vuotta

Valio Oivariini® voittamaton maku 40 vuotta
Laura Vesterholm
Markkinointipäällikkö

Sitruunapastaa ja retkeilyä rakastava markkinointipäällikkö, jonka tavoitteena on viettää enemmän aikaa ulkona ja #yhdessäpöydässä läheisimpien kanssa. 

Kaikki alkoi vuonna 1979, jolloin Valio tutki vaihtoehtoja voin pehmentämiseksi. Lisäämällä voihin kasviöljyä saatiin parempi levitettävyys, mutta säilytettiin voin herkullinen maku. Syntyi voi-kasviöljyseos, joka sai nimekseen Valio Voimariini. Siitä tuli nopeasti suomalaisten suosikki. Siitä tuli maku, johon muut pyrkivät.

EU-jäsenyyden myötä tullut lakiasetus johti 2005 nimenmuutokseen. Hyllyt täytti Valio Oivariini®. Mikään muu ei kuitenkaan muuttunut, joten tuttu suosio säilyi.

Vuosikymmenten aikana tuttu Oivariini® maku on muodostunut rakkaaksi ja voittamattomaksi. Se muistuttaa kesästä, kodista ja pienistä arkisista herkkuhetkistä. Oivariini® maistuu luonnolliselta, sillä se on valmistettu puhtaista suomalaisista raaka-aineista.

Valio Oivariini® syntyy Seinäjoella, suomalaisesta lähimaidosta. Maku on tuoreesta voista, jonka valmistukseen käytetty maito kerätään meijeriin keskimäärin 69 kilometrin etäisyydellä sijaitsevilta maitotiloilta. Valio Oivariini® -levitteissä käytettyä voita ei varastoida eikä pakasteta – se on aina vastakirnuttua. Rapsiöljy käytetään luontaisessa juoksevassa muodossa. Valio Oivariini® on lisäaineeton ja säilöntäaineeton.

Valio Oivariini® on Suomen suosituin levite. Se on osa suomalaisten ruokapöytiä niin arjessa kuin juhlassakin – siitä on kiittäminen voittamatonta makua. Tutustu Valio Oivariini® brändiin

Search