Siirry sisältöön

Brändi
Oivariini logo

Valio Oivariini® – voittamaton maku

Valio Oivariini® on suomalaisten rakastama levite, joka kuuluu ruokapöytään niin arjessa kuin juhlassakin. Sen ainutlaatuinen maku syntyy yksinkertaisista raaka-aineista ja tuoreesta suomalaisesta voista.

Oivariini pehmeät öljyt

Valio Oivariini® pehmeät öljyt

Valio Oivariini® pehmeät öljyt -levitteet sisältävät runsaasti pehmeitä kasviöljyjä sekä omega-3-rasvahappoja. Tuore voi takaa Oivariinin tutun, herkullisen maun. Laktoosittomat tuotteet ovat helppo valinta koko perheelle. Kumpi on suosikkisi?

Maistuvia reseptejä luonnon antimista

Itse kasvatettu tai itse tehty ruoka maistuu aina maailman parhaalta – onhan se omin käsin ja rakkaudella tehtyä. Sen kaveriksi sopii tietenkin vain Valio Oivariini®, sillä sekin on valmistettu huolella puhtaista raaka-aineista. Nauti hyvästä ruoasta, suomalaisen luonnon antimista ja kokeile reseptejämme.Valio ValSa® maitosuolan avulla olemme vähentäneet suolan määrää tuotteissa jopa 50 %, ja maku on silti erinomainen. Oivariini® levitteistä löytyy kolme vähempisuolaista levitettä. Tunnistat vähempisuolaiset lempituotteesi vihreästä Valio ValSa® tunnuksesta.

Search