Ihanat uunissa paahtuvat porkkanat ovat naposteluruokaa jo sellaisenaan, mutta ilman muuta myös maukas lisukeruoka. Nämä porkkanat valloittivat maistajien suut! Ohjeen lopusta löydät myös grilliporkkanoiden valmsitusohjeen kesän grillaushetkiin.
600 g (tasapaksuja) | porkkanoita |
50 g | |
1 dl (40 g) | parmesaania hienoksi raastettuna |
2 | valkosipulin kynttä |
½ dl | hienonnettua tilliä |
½ tl | suolaa |
½ tl | sokeria |
1 tl | valkoviinietikkaa |
mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.