Ihanat uunissa paahtuvat porkkanat ovat naposteluruokaa jo sellaisenaan, mutta ilman muuta myös maukas lisukeruoka. Nämä porkkanat valloittivat maistajien suut! Ohjeen lopusta löydät myös grilliporkkanoiden valmsitusohjeen kesän grillaushetkiin.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
600 g (tasapaksuja) | porkkanoita |
50 g | |
1 dl (40 g) | parmesaania hienoksi raastettuna |
2 | valkosipulin kynttä |
½ dl | hienonnettua tilliä |
½ tl | suolaa |
½ tl | sokeria |
1 tl | valkoviinietikkaa |
mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.