Rouhea perunamuusi

Rouhea perunamuusi
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Rouhea perunamuusi

Rouhea perunamuusi

Rouhea perunamuusi on herkullinen lisuke lähes ruoalle kuin ruoalle. Kokeile muusia esim. uunikalan, lihapullien tai pihvin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
perunaa
100 g
1 tl
suolaa
1 dl
ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Keitä hyvin pestyt perunat kuorineen kypsiksi. Valuta.
  2. Muusaa karkeasti esim. haarukalla tai keittiöveitsellä "paloittelemalla".
  3. Sekoita joukkoon sulatettu Oivariini, suola ja ruohosipuli.
  4. Tarjoa kala- ja liharuokien lisukkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.