Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Rouhea perunamuusi

Rouhea perunamuusi on herkullinen lisuke lähes ruoalle kuin ruoalle. Kokeile muusia esim. uunikalan, lihapullien tai pihvin kanssa.

Rouhea perunamuusi
Rouhea perunamuusi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 kg perunaa
  • 1 dl
    Valio Oivariini® rasvaa
    Valio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
    Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA®
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Keitä hyvin pestyt perunat kuorineen kypsiksi. Valuta.
  2. Muusaa karkeasti esim. haarukalla tai keittiöveitsellä "paloittelemalla".
  3. Sekoita joukkoon sulatettu Oivariini, suola ja ruohosipuli.
  4. Tarjoa kala- ja liharuokien lisukkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 11,6 g
Rasva 6,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search