Rouhea perunamuusi

Rouhea perunamuusi

Rouhea perunamuusi on herkullinen lisuke lähes ruoalle kuin ruoalle. Kokeile muusia esim. uunikalan, lihapullien tai pihvin kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
perunaa
100 g
1 tl
suolaa
1 dl
ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Keitä hyvin pestyt perunat kuorineen kypsiksi. Valuta.
  2. Muusaa karkeasti esim. haarukalla tai keittiöveitsellä "paloittelemalla".
  3. Sekoita joukkoon sulatettu Oivariini, suola ja ruohosipuli.
  4. Tarjoa kala- ja liharuokien lisukkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›