
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg perunaa
-
1 dl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- 1 tl suolaa
- 1 dl ruohosipulia hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Keitä hyvin pestyt perunat kuorineen kypsiksi. Valuta.
- Muusaa karkeasti esim. haarukalla tai keittiöveitsellä "paloittelemalla".
- Sekoita joukkoon sulatettu Oivariini, suola ja ruohosipuli.
- Tarjoa kala- ja liharuokien lisukkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
116 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
11,6 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa