Siirry sisältöön
Valiojengi

Vuoden 2022 kesätyöntekijöiden tarinoita

Vuoden 2022 kesätyöntekijöiden tarinoita

Valio on työllistänyt tänäkin kesänä noin 300 kesätyöntekijää Suomen eri paikkakunnilla niin tuotantolaitoksillamme kuin Helsingin Pitäjänmäen pääkonttoritoiminnoissakin. Monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta. Käy lukemassa, mitä kesätyöntekijämme Anna, Eerika, Nino, Oskari, Teemu, Vili ja Yaaqub kertovat kokemuksistaan kesätöistä Valiolla.

Vastuullisuustiimin kesätyöntekijä Nino Grönlund: ”vastuullisuustiimissä on tärkeää olla perillä siitä, mitä maailmassa tapahtuu”.

Päävaraston logistiikan kesätyöntekijät Oskari ja Eerika varmistavat, että tuotteen matka jatkuu turvallisesti kohti jakeluvarastoja, kauppoja ja kouluja.

Hankintojen ja pakkauskehityksen tiimin kesätyöntekijä Teemu Lindholm: ”Valiolla työskentelevät ammattilaiset puskevat hommia eteenpäin yhteisen hyvän eteen”.

Kesätyöt Valio Aimo® tukkukaupassa: Yaaqub pitää tutuista asiakkaista, iloisista työkavereista ja hyvistä esihenkilöistä.

People -toiminnon kesätyöntekijä Anna Veijalainen: ” uskon, että haluaisin tulevaisuudessakin tehdä töitä HR:n parissa”.

Talouden kesätyöntekijä Vili Pohjola: ”olen oppinut täsmällisyyttä ja paineen alla toimimista”.


Search