Laitetaan ruokaa

Mitä tänään ruoaksi?

Liha
Kala
Kana
Mifu
Kasvis
Jauheliha

Parasta juuri nyt

Suomalaisten kotikeittiöiden suosikit vaihtelevat kuukausittain vuodenaikojen, ruokajuhlien, sesongin kasvisten tai hedelmien ja trendien mukaan. Näitä reseptejä haetaan ja kokataan huhtikuussa, pääsiäisen ja kevään odotuksessa, poikkeuksellisena arkena:

Nopeasti maukasta, ole hyvä!

Kokosimme nopeita arkiruokia kotikokeille, joista voit löytää vastauksen ikuisuuskysymykseen: mitä tänään syötäisiin? Kaikki nämä pääruoat valmistuvat noin puolessa tunnissa.

Näytä lisää

Uusimmat reseptimme, kokeile

Valio Koekeittiöllä kehitellään reseptiikkaa, joka ratkaisee arjen ruokahuollon haasteita ja tarjoaa inspiroivia makuelämyksiä niin arkeen kuin juhlaan. Tässä uusimmat reseptit, joilla onnistut varmasti.

Näytä lisää

Leipoja tekee aina hyvää

Makeat leivonnaiset kruunaavat poikkeuksellisen arjen ja ovat mahtava tapa ilahduttaa perheenjäseniä arjen kahvipöydässä. Toisinaan kaunis kakku riittää sellaisenaan pienen juhlan syyksi ja piristämään mieltä.

leivotaan

Reseptejä sesongin raaka-aineista

Viikon 14 ruokalista

Tälläkin viikolla kannattaa ruokaa tehdä etukäteen valmiiksi tai isompi määrä arkiruokaa seuraavan päivän lounasta ennakoiden. Etäkoululaisten on helppo lämmittää kiusausta, keittoa tai pastaa lounaaksi. Viikonloppuna aletaan jo valmistautua pääsiäiseen. Perheen kesken on mukavaa valmistautua kevään juhlaan kokkailemalla ja leipomalla.

Katso viikon ruokalistaSelaa muita ruokalistoja ›
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›