Laitetaan ruokaa

Mitä tänään ruoaksi?

Liha
Kala
Kana
Mifu
Kasvis
Jauheliha

Nopeasti maukasta, ole hyvä!

Kokosimme tähän kotikokkien nopeita arkiruokia, joista voit löytää vastauksen ikuisuuskysymykseen: mitä tänään syötäisiin? Kaikki nämä pääruoat valmistuvat noin puolessa tunnissa.

Näytä lisää

Uusimmat reseptimme, kokeile

Valio Koekeittiöllä kehitellään reseptiikkaa, joka ratkaisee arjen ruokahuollon haasteita ja tarjoaa inspiroivia makuelämyksiä niin arkeen kuin juhlaan. Tässä uusimmat reseptit, joilla onnistut varmasti.

Näytä lisää

Leipoja tekee aina hyvää

Löydä herkulliset leivontareseptimme aina pehmoisista pullista rapeisiin leipiin ja juhlaviin voileipäkakkuihin. Valio Koekeittiö on testannut reseptit toimiviksi ja voit olla varma, että näillä resepteillä onnistut.

leivotaan

Parasta juuri nyt

Suomalaisten kotikeittiöiden suosikit vaihtelevat kuukausittain vuodenaikojen, ruokajuhlien, sesongin kasvisten tai hedelmien ja trendien mukaan. Näitä reseptejä haetaan ja kokataan maaliskuussa:

Reseptejä sesongin raaka-aineista

Viikon 13 ruokalista

Maaliskuu lähenee loppuaan ja elämme poikkeuksellisia aikoja etätöiden sekä etäkoulun merkeissä. Arkiruokia kannattaa tehdä kerralla isompi satsi, jotta seuraavan päivän lounaalle säästyy vain lämmitystä vailla olevaa ruokaa. Munakokkeli valmistuu nopeasti lounaaksi tai päivälliseksi. Viikonloppuna on aikaa herkutella ja kokkailla perheen kesken. Löytyykö pakkasesta vielä viime kesän herukoita? Sunnuntain kunniaksi niistä leivotaan mehevä punaherukkapiirakka.

Katso viikon ruokalistaSelaa muita ruokalistoja ›
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›