Laitetaan ruokaa

Mitä tänään ruoaksi?

Liha
Kala
Kana
Mifu
Kasvis
Jauheliha

Parasta juuri nyt

Suomalaisten kotikeittiöiden suosikit vaihtelevat kuukausittain vuodenaikojen, ruokajuhlien, sesongin kasvisten tai hedelmien ja trendien mukaan. Näitä reseptejä haetaan ja kokataan helmikuussa:

Nopeasti maukasta, ole hyvä!

Kokosimme tähän kotikokkien nopeita arkiruokia, joista voit löytää vastauksen ikuisuuskysymykseen: mitä tänään syötäisiin? Kaikki nämä pääruoat valmistuvat noin puolessa tunnissa ja maistuvat arki-iltana!

Näytä lisää

Luottoystäväsi leivonnassa

Leipominen on monelle rakas harrastus, jonka lopputuloksena syntyy paljon muutakin kuin pullaa. Valio Koekeittiö on testannut reseptit toimiviksi ja voit olla varma, että näillä resepteillä onnistut.

leivotaan

Uusimmat reseptimme, kokeile

Valio Koekeittiöllä kehitellään reseptiikkaa, joka ratkaisee arjen ruokahuollon haasteita ja tarjoaa inspiroivia makuelämyksiä. Tässä uusimmat reseptit, joilla onnistut varmasti.

Näytä lisää

Reseptejä sesongin raaka-aineista

Viikon 8 ruokalista

Tästä se alkaa, koululaisten talvilomat. Viikolla on monen koululaisen kotiruokasuosikkeja. Maanantain kinkkukiusaus kannattaa sujauttaa uuniin jo edellisenä päivänä. Perjantaina tehdään nopeat ja herkulliset nachot vaikka leffaillan kaveriksi. Ensimmäisen hiihtolomaviikon kruunaa kunnon talviruoka - juustofondue. Vaikka et olisi talvilomalla, on oiva hetki kutsua ystävät kuuman juuston äärelle.

Katso viikon ruokalistaSelaa muita ruokalistoja ›
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›