
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 dl vahvaa kahvia, esim. espresso
-
4 dl
Valio kahvimaitoaValio kahvimaito laktoositon on kahvin paras kaveri niin vaahdotettuna kuin sellaisenaan. Se on kehitetty yhdessä…
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 4 tl kaakaojauhetta
- 4 tl ruokokidesokeria
PInnalle
- kaakaojauhetta tai suklaakastiketta
- 4 dl vahvaa kahvia, esim. espresso
- 4 dl Valio kahvimaitoa
- 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 4 tl kaakaojauhetta
- 4 tl ruokokidesokeria
PInnalle
- kaakaojauhetta tai suklaakastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Valmista kahvijuoma, kuumenna maito kiehuvaksi ja vaahdota kerma.
- Jaa kaakaojauhe, sokeri ja kahvi laseihin. Sekoita.
- Vatkaa kuumaa kahvimaitoa hetki, jotta se vaahtoutuu hiukan. Täytä lasi kiehuvan kuumalla maidolla, lusikoi pinnalle maitovaahtoa.
- Viimeistele juomat kermavaahdolla ja kaakaojauheella tai suklaakastikkeella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
95 kcal
Proteiini
2,1 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kaakaojauhetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.