Reseptiyhteistyö
Emilin korvapuustivohvelit suolakinuskilla
Valion ja Emili Kumpuniemen arkiruokakerhossa loihditaan ihanaakin ihanammat korvapuustivohvelit. Kaneliset vohvelit tarjoillaan suolakinuskin kanssa. Nam!
Reseptiyhteistyö
@emilikumpuniemi
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
2½ dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 25 g tuorehiivaa
- ¾ dl sokeria
- 2 tl kardemummaa
- ½ tl suolaa
- 7 dl vehnäjauhoja
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
-
1½ prk (à 200 g)
Valio Keittiön kanelikreemiäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Täyteläinen Valio Keittiön kanelikreemi vie kielen…
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaa paistamiseenValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Suolakinuski
-
1 prk (3.3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 3 dl fariinisokeria
- 0 kg sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon sokeri, kardemumma sekä suola. Lisää jauhot ja alusta taikina yleiskoneella tai käsin yhtenäiseksi. Lisää taikinan joukkoon Oivariini juokseva ja alusta pullataikinaa 10 minuuttia, jotta saat siihen hyvän sitkon. Peitä kulho leivinliinalla ja jätä kohoamaan huoneenlämpöön noin 30 minuutiksi.
- Kauli kohonnut taikina suorakaiteenmuotoiseksi levyksi ja levitä sen päälle kanelikreemi. Kääri levy pitkältä sivulta rullaksi ja jätä saumakohta rullan alapuolelle. Leikkaa terävällä veitsellä rullasta 12 kiekkoa. Kaada vohveliraudalle hieman Oivariini juoksevaa ja paista korvapuusteja yksitellen raudan välissä noin 5 minuuttia - tuplarauta tässä ässä!
- Valmista suolakinuski keittämällä kuohukermaa ja fariinisokeria noin 15 minuuttia, kunnes kinuski hieman paksunee. Muista sekoitella kinuskia keittämisen aikana tasaisin väliajoin. Mausta kinuski suolalla ja dippaa valmiita rapeita korvapuustivohveleita siihen.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
315 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
46,5 g
Rasva
12,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,7 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
- sormisuolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











