Kardemummavohvelit

Kardemummavohvelit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kardemummavohvelit

Kardemummavohvelit

Kardemumma maustaa ihanasti nämä kuohkeat vohvelit. Nauti kahvin tai kaakaon kanssa.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset9 kpl

9 kpl
2
kananmunaa
4 dl
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
pikakaurahiutaleita
2 tl
leivinjauhetta
½ tl
suolaa
1 rkl
sokeria
½ tl
kardemummaa
50 g

Tarjoiluun

hilloa

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito. Sekoita keskenään muut kuivat aineet, paitsi kardemumma ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
  2. Sulata voi mikrossa tai kattilassa yhdessä kardemumman kanssa, näin kardemumman maku voimistuu. Lisää voisula hiukan jäähtyneenä taikinaan.
  3. Kuumenna vohvelirauta. Voitele se pehmeällä voilla esim. pullasutia käyttäen. Lisää taikinaa kuumalle pannulle n.1 dl / vohveli.
  4. Kypsennä vohvelit kullanruskeiksi.
  5. Tarjoa vohvelit jälkiruokana tai kahvipöydässä pehmeäksi vaahdoksi vatkatun kerman ja hillon kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Vohveleista tulee rapeita, kun ne paistetaan kuumalla vohveliraudalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›