Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
2
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (8 ) tortillaa
- 2 dl amerikkalaista kurkkusalaattia
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1 pkt (400 g) chilillä maustettua grillimakkaraa esim. Wilhelm
Jaa resepti
Ohje
- Levitä tortillat leivinpaperille. Lusikoi tortilloille kurkkusalaatti.
- Leikkaa juusto n. 1 cm:n kuutioiksi. Halkaise makkara pituussuunnassa. Jaa jokaisen tortillan päälle halkaistu makkara ja juustokuutiot. Rullaa kääröiksi.
- Nostele ne uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Kuumenna grillissä tai uunissa 200 asteessa n. 25 min. Peitä aluksi alumiinifoliolla, poista se ja anna pinnan rapeutua n. puolet kuumennusajasta.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
232 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
11 g
Rasva
16,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.