
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
1.75
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (8 ) tortillaa
- 2 dl amerikkalaista kurkkusalaattia
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1 pkt (400 g) chilillä maustettua grillimakkaraa esim. Wilhelm
Jaa resepti
Ohje
- Levitä tortillat leivinpaperille. Lusikoi tortilloille kurkkusalaatti.
- Leikkaa juusto n. 1 cm:n kuutioiksi. Halkaise makkara pituussuunnassa. Jaa jokaisen tortillan päälle halkaistu makkara ja juustokuutiot. Rullaa kääröiksi.
- Nostele ne uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Kuumenna grillissä tai uunissa 200 asteessa n. 25 min. Peitä aluksi alumiinifoliolla, poista se ja anna pinnan rapeutua n. puolet kuumennusajasta.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
232 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
11 g
Rasva
16,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa