Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl öljyä
-
1 pkt (225 g)
Gold&Green® kaurajauhistaSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® kaurajauhis on suunniteltu sopimaan suomalaisten suosikkiresepteihin.…
- ½ pussi (200 g) pakastemaissia
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl juustokuminaa
- 1 dl cajunmaustetta
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 1 prk (350 g) salsakastiketta
- ½ dl vettä
- 8 tortillaa pientä
-
1 pussi (150 g)
Oddlygood® Veggie raastettaValio Oddlygood® Veggie raaste on järisyttävän herkullinen kasvipohjainen vaihtoehto pizzan päälle, toasteihin, keittoihin ja kastikkeisiin.…
Valkosipulidippi
- 2 valkosipulinkynttä
-
1 prk (200 g)
Oddlygood® Dream Fraiche soy tuotettaOddlygood® Dream Fraiche soy natural on unelmiesi täyteläinen kumppani keittiössä, jota voit käyttää kuin crème…
- 1 dl vegaanista majoneesia
- ¼ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli pehmeäksi. Lisää valkosipuli ja paista sekoitellen pari minuuttia.
- Murustele pannulle kaurajauhis. Lisää maissi, tomaattipyree ja kuivamausteet. Paista sekoitellen muutama minuutti. Lisää salsakastike. Huuhtele purkki vedellä ja kaada pannulle. Kuumenna.
- Levitä tortillaletut leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jaa kaurajauhistäyte lettujen päälle niin, että puolet letusta jää täyttämättä.
- Lisää päälle original raaste ja taita tortillaletun toinen puoli täytteen päälle niin, että muodostuu puoliympyrä.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on rapeutunut ja raaste sulanut.
- Valmista kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita dipin ainekset yhteen.
- Tarjoa uunitacot valkosipulidipin kanssa.
VINKKI!
- Jos tacot eivät pysy kiinni, aseta päälle toinen uunipelti ja paista uunissa muutama minuutti. Nosta pelti pois, kun uunitacot pysyvät kiinni. Kypsennä loppuun.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
195 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
15,7 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











