Siirry sisältöön
Reseptiyhteistyö

Härkis-gnocchivuoka

Härkiksestä, valmiista tomaattipastakastikkeesta, gnoccheista ja juustosta syntyy superhelppo, lasagnen tyylinen pastavuoka. Tai jos kaupasta ei löydy gnocchipastaa, voit korvata sen myös tuoreravioleilla tai -tortelliineilla.

Härkis-gnocchivuoka

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (250 g)
    Gold&Green® härkäpapumurskaa original
    Sama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapumurska Original (tai kavereiden kesken ihan…
    Gold&Green® Härkis® härkäpapumurska 250 g Original
  • 2 tl kuivattua oreganoa
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2 prk (à 400 g) tomaattipastakastiketta
  • 500 g gnoccheja
  • 1 prk (150 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 1 ruukku basilikaa
  • ½ pussia (à 150 g)
    Valio mozzarella raastetta
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste

Ohje

  1. Mausta härkäpapumuru kuivayrtillä. Yhdistä valutettujen aurinkokuivattujen tomaattien, tomaattipastakastikkeen ja gnocchien kanssa.
  2. Laita puolet seoksesta uunivuokaan. Lusikoi päälle ranskankerma ja lisää muutama revitty basilikanlehti. Laita loppu gnocchiseos vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste. Asettele päälle kirsikkatomaatit.
  3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä. Jos pinta tummuu liikaa tai paistos tuntuu liian kuivalta, niin laita päälle folio paistamisen loppuvaiheessa.
  4. Lisää päälle revitty mozzarella ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Viimeistele basilikalla.

Vinkki

Onko kiire tai kova nälkä? Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ennen paistoa uunissa. Tällöin uunipaistamiseen kuluu aikaa vain noin 15 minuuttia.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 113 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 5,2 g
Rasva 7,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.