Reseptiyhteistyö
Härkis-gnocchivuoka
Härkiksestä, valmiista tomaattipastakastikkeesta, gnoccheista ja juustosta syntyy superhelppo, lasagnen tyylinen pastavuoka. Tai jos kaupasta ei löydy gnocchipastaa, voit korvata sen myös tuoreravioleilla tai -tortelliineilla.
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1 pkt (250 g)
Gold&Green® härkäpapumurskaa originalSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapumurska Original (tai kavereiden kesken ihan…
- 2 tl kuivattua oreganoa
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
- 2 prk (à 400 g) tomaattipastakastiketta
- 500 g gnoccheja
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 ruukku basilikaa
-
½ pussia (à 150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Mausta härkäpapumuru kuivayrtillä. Yhdistä valutettujen aurinkokuivattujen tomaattien, tomaattipastakastikkeen ja gnocchien kanssa.
- Laita puolet seoksesta uunivuokaan. Lusikoi päälle ranskankerma ja lisää muutama revitty basilikanlehti. Laita loppu gnocchiseos vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste. Asettele päälle kirsikkatomaatit.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä. Jos pinta tummuu liikaa tai paistos tuntuu liian kuivalta, niin laita päälle folio paistamisen loppuvaiheessa.
- Lisää päälle revitty mozzarella ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Viimeistele basilikalla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
113 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
5,2 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











