
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1½ dl vettä
- ¼ liha-juuresliemikuutiota
- 1½ rkl tummaa suurustejauhetta
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 1 prk (2 dl) Valio ruokakermaa
- 1½ dl vettä
- ¼ liha-juuresliemikuutiota
- 1½ rkl tummaa suurustejauhetta
- 1 pussi (150 g) Valio AURA® murua
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna ruokakerma ja vesi kattilassa. Murustele liemikuutio joukkoon, sekoita
- Lisää suurustejauhe kiehuvaan nesteeseen. Keitä 1 min.
- Lisää AURA muru. Mausta mustapippurilla ja persiljalla. Sekoita.
- Tarjoa lihapyöryköiden tai muiden liharuokien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
172 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
4,2 g
Rasva
14,4 g
Tyydyttynyt rasva
8,4 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.