Juusto-kinkkuquesadilla

Juusto-kinkkuquesadilla

30 min
keskitaso
146 kcal / 100g
1
0

Quesadilla on meksikolainen paistettu tortilla, jonka väliin laitetaan suolaisia täytteitä maun mukaan.

Ainekset

4 annosta
1 prk (200 g)
100 g
kesäkurpitsaa
4-5 viipaletta (50 g)
saunapalvikinkkua
½ pussia (à 150 g)
ripaus
suolaa ja mustapippuria
4
vehnätortillaa

Paistamiseen

Ohje

  1. Valuta raejuusto. Viipaloi kesäkurpitsa juustohöylällä. Lisää viipaleet, suikaleiksi leikattu kinkku sekä juustoraaste raejuuston joukkoon. Mausta seos. Levitä täytettä neljän tortillan toisille puoliskoille.
  2. Taita tortillat kaksinkerroin. Kuumenna rasva pannulla. Nosta pannulle 2 quesadillaa kerrallaan suorat sivut vastakkain. Paista 2-3 min kummaltakin puolelta, kunnes paistopinta on kauniin ruskea. Siirrä lautaselle ja leikkaa 4-6 palaan.
  3. Tarjoa Juusto-kinkkuquesadillat salaatin kanssa pikkuruokana tai välipalaksi maidon, maitokahvin tai kaakaon kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
119 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)