Kasvisgratiini

Kasvisgratiini

Kasvisgratiini valmistuu vaivattomasti satokauden herkullisimmista kasviksista. Gratiini sopii lisäkkeeksi liha ja kalaruoille tai kevyeksi kasvispääruoaksi.

40 min
helppo
97 kcal / 100g
16
19

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
kasviksia , eism. parsakaali, kukkakaali, sipuli ja porkkana
½ tl
rouhittua mustapippuria
n. ½ tl
suolaa
1 prk (3,3 dl)
2 dl (100 g)

Ohje

  1. Peloittele vihannekset uunivuokaan. Sekoita mausteet kerman kanssa ja kaada vuokaan.
  2. Ripota päälle raastettu juusto. Nostele hiukan kasvisten joukkoon.
  3. Kypsennä uunin keskiosassa 225 asteessa n. 30 min.
  4. Tarjoa sellaisenaan salaatin ja leivän kanssa tai lisäkeruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
153 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)