Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 500 g tuorepastaravioleja tai tortellineja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tlk (380 g/230 g) kypsiä, valkoisia papuja
- 400 g tomaattikastiketta esim. Barilla
- 2 dl vettä
- 3 rkl Nduja-salamilevitettä
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Lisäksi
- 50 g rucolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä tuorepastat pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja kaada pastat uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Sekoita joukkoon oliiviöljy.
- Valuta pavut ja lisää vuokaan. Kaada päälle kastike. Lisää vesi tyhjään kastikepurkkiin ja ravistele purkki puhtaaksi ja kaada neste vuokaan.
- Lusikoi pinnalle nduja-levitettä ja ripottele päälle juustoraaste.
- Paista uunissa 200 asteessa 20 min. Viimeistele ennen tarjoilua ruocolalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
190 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
24,4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
2,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











