Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Sitruunainen parsapelti

Parsa valmistuu helposti pellillä uunissa. Uuniparsa maustetaan sitruunalla, pähkinöillä ja salaattijuustolla.

Sitruunainen parsapelti
Sitruunainen parsapelti

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 nippu (450 g) tuoretta, vihreää parsaa
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 sitruuna
  • ½ prk (à 180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
  • 1 dl pekaanipähkinöitä
  • ripaus suolaa

Lisäksi

  • juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Leikkaa parsoista puiseva tyvi pois. Halkaise parsat, jos ovat erityisen paksuja.
  2. Asettele parsat uunipellille tai vuokaan ja valuta pinnalle Oivariini.
  3. Pese sitruuna ja raasta kuori. Viipaloi kuorittu sitruuna ja lisää viipaleet pellille. Rouhi pähkinät. Lisää sitruunan kuoriraaste salaattijuusto ja pähkinärouhe parsojen päälle. Mausta ripauksella suolaa.
  4. Paista uunissa 225 asteessa 12-15 min.
  5. Valuta pinnalle juoksevaa hunajaa ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 0 kcal
Proteiini 0 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search