Energisempi elämä Valio PROfeel® proteiinijauheilla

Etsitkö helppoa tapaa lisätä laadukasta proteiinia ruokavalioon? Uudet Valio PROfeel® proteiinijauheet tuovat toivottua vaihtelua proteiinipitoisten tuotteiden valikoimaan. Mikä parasta, uutuudet ovat markkinoiden ensimmäiset täysin suomalaiset proteiinijauheet, laktoosittomana.

Valitse proteiinivälipalajauhe tai heraproteiinilisä

Uusista Valio PROfeel® proteiinijauheista on kaksi versiota: proteiinivälipalajauhe ja heraproteiinilisä. Valitset kumman tahansa, proteiinin lisääminen erilaisiin välipaloihin ja leivonnaisiin on nyt todella helppoa. Kätevät annosjauhepakkaukset mahdollistavat myös mukaan ottamisen ja uusien makujen kokeilun.  

Valio PROfeel® proteiinivälipalajauheesta syntyy juotava tai syötävä välipala helposti missä ja milloin vain. Se on loistava valinta esimerkiksi palautusjuomaksi treenin jälkeen. Jauhe sekoittuu nesteeseen helposti vaikkapa vispilällä, haarukalla tai shakerilla. Tarjolla on kolme herkullista makua: maitokahvi, mansikkainen ja suklainen. Yksi desilitra (50 g) jauhetta sisältää noin 22 grammaa maitoproteiinia ja saman verran hiilihydraattia. Yhdestä 600 gramman uudelleen suljettavasta pussista voi valmistaa noin 12 välipala-annosta.

Valio PROfeel® heraproteiinijauheilla voi lisätä proteiinia arjen tuttuihin aamu-, väli- ja iltapaloihin ja tehdä niistä ruokaisampia. Yksi desilitra (30 g) heraproteiinilisää sisältää 22 grammaa maidosta saatavaa, korkealaatuista heraproteiinia. Valittavana on viisi makuvaihtoehtoa: minttukaakao, mansikkainen, suklainen, vaniljainen ja maustamaton. Jauheissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria, ne sisältävät vain maidossa luontaisesti olevia sokereita. 600 gramman pakkauksesta riittää jauhetta noin 20 annokseen.

 

Miksi valitsisin proteiinijauheen?

Proteiinijauhe on monin tavoin erinomainen valinta. Jauheiden etuna on, että niitä voi annostella ruokiin oman tarpeen ja mielen mukaan. Proteiinin tarve vaihtelee elämäntilanteen mukaan. Proteiini auttaa edistämään lihasmassan kasvua ja säilymistä eri elämäntilanteissa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Proteiinijauhe on myös joustava vaihtoehto, jonka avulla omista lempparivälipaloista saa kätevästi proteiinipitoisempia. Proteiinijauheesta ja nesteestä voi sekoittaa välipalajuoman kätevästi missä ja milloin vaan, koska jauhe kulkee helposti mukana vaikkapa salille, kouluun tai työpaikalle. Jauheet eivät vaadi kylmäsäilytystä.

Kenelle proteiinijauhe sopii?

Valio PROfeel® heraproteiinilisät ja proteiinivälipalajauheet sopivat kaikille, jotka kaipaavat erilaisia välipalavaihtoehtoja arkeen tai haluavat lisätä proteiinia ruokavalioon. Jauheet taipuvat monenlaisiin käyttötilanteisiin. Tutut aamu, väli- ja iltapalat voi tuunata tuhdimmiksi tuotteiden avulla. Liikkujat voivat käyttää ennen liikuntasuoritusta tai suorituksen jälkeen palautumisessa. 

Miten käytän proteiinijauhetta?

Juotava välipala syntyy Valio PROfeel® sarjan proteiinijauheilla helposti ja nopeasti. Sekoita noin 1 desilitra heraproteiinilisää tai proteiinivälipalajauhetta noin 3-4 desilitraan haluamaasi nestettä, kuten kylmää vettä tai maitoa. Proteiinin määrää on helppo säädellä muuttamalla jauheen määrää. Sekoittamiseen sopii hyvin haarukka, vispilä tai shaker.

 

Reseptivinkkejä Valio PROfeel® jauheista:


Energiatarpeesi