Energisempi elämä Valio PROfeel® proteiinijauheilla

Mietitkö, mistä saisit energiaa ja lisäpuhtia arjen kiireisiin päiviin? Etsitkö helppoa tapaa lisätä proteiinia ruokavalioon? Uudet Valio PROfeel® proteiinijauheet tuovat toivottua vaihtelua proteiinipitoisten tuotteiden valikoimaan. Mikä parasta, uutuudet ovat markkinoiden ensimmäiset täysin suomalaiset, laktoosittomat proteiinijauheet.

Valitse proteiinivälipalajauhe tai heraproteiinilisä

Uusista Valio PROfeel® proteiinijauheista on kaksi versiota: proteiinivälipalajauhe ja heraproteiinilisä. Valitset kumman tahansa, proteiinin lisääminen erilaisiin välipaloihin ja leivonnaisiin on nyt todella helppoa. Tuotteet ovat laktoosittomia, ja ne valmistetaan kokonaan suomalaisesta maidosta Suomessa.

Valio PROfeel® proteiinivälipalajauheesta syntyy juotava tai syötävä välipala helposti missä ja milloin vain. Se on loistava valinta esimerkiksi palautusjuomaksi treenin jälkeen. Jauhe sekoittuu nesteeseen helposti vaikkapa vispilällä, haarukalla tai shakerilla. Tarjolla on kaksi herkullista makua: mansikkainen ja suklainen. Yksi desilitra (50 g) jauhetta sisältää noin 22 grammaa maitoproteiinia ja saman verran hiilihydraattia. Yhdestä 600 gramman uudelleen suljettavasta pussista voi valmistaa noin 12 välipala-annosta.

Valio PROfeel® heraproteiinijauheilla voi lisätä proteiinia arjen tuttuihin aamu-, väli- ja iltapaloihin ja tehdä niistä ruokaisampia. Yksi desilitra (30 g) heraproteiinilisää sisältää 22 grammaa maidosta saatavaa, korkealaatuista heraproteiinia. Valittavana on neljä makuvaihtoehtoa: mansikkainen, suklainen, vaniljainen ja maustamaton. Jauheissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria, ne sisältävät vain maidossa luontaisesti olevia sokereita. 600 gramman pakkauksesta riittää jauhetta noin 20 annokseen.

Miksi valitsisin proteiinijauheen?

Proteiinijauhe on monin tavoin erinomainen valinta. Jauheiden etuna on, että niitä voi annostella ruokiin oman tarpeen ja mielen mukaan. Proteiinin tarve vaihtelee elämäntilanteen mukaan. Proteiini auttaa edistämään lihasmassan kasvua ja säilymistä eri elämäntilanteissa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Proteiinijauhe on myös joustava vaihtoehto, jonka avulla omista lempparivälipaloista saa kätevästi proteiinipitoisempia. Proteiinijauheesta ja nesteestä voi sekoittaa välipalajuoman kätevästi missä ja milloin vaan, koska jauhe kulkee helposti mukana vaikkapa salille, kouluun tai työpaikalle. Jauheet eivät vaadi kylmäsäilytystä.

Kenelle proteiinijauhe sopii?

Valio PROfeel® heraproteiinilisät ja proteiinivälipalajauheet sopivat kaikille, jotka kaipaavat erilaisia välipalavaihtoehtoja arkeen tai haluavat lisätä proteiinia ruokavalioon. Jauheet taipuvat monenlaisiin käyttötilanteisiin. Tutut aamu, väli- ja iltapalat voi tuunata tuhdimmiksi tuotteiden avulla.

Liikkujat voivat tankata jauheista energiaa ennen liikuntasuoritusta. Ja suorituksen jälkeen palautumisessa auttaa esimerkiksi nesteestä ja Valio PROfeel® proteiinivälipalajauheesta sekoitettu palautusjuoma.

Miten käytän proteiinijauhetta?

Juotava välipala syntyy Valio PROfeel® sarjan proteiinijauheilla helposti ja nopeasti. Sekoita noin 1 desilitra heraproteiinilisää tai proteiinivälipalajauhetta noin 3-4 desilitraan haluamaasi nestettä, kuten kylmää vettä tai maitoa. Proteiinin määrää on helppo säädellä muuttamalla jauheen määrää. Sekoittamiseen sopii hyvin haarukka, vispilä tai shaker.

Valio PROfeel® jauheet toimivat myös muissa välipaloissa ja jopa leivonnaisissa. Kokeile aamupalalla esimerkiksi voimajogurttia, tuorepuuroa tai sämpylöitä. Liikunnan jälkeen valitse jokin palauttava juoma: proteiinismoothie, suklaa-banaanijuoma tai mustaherukkasmoothie. Iltapalana maistuvat ehkä proteiinivohvelit tai proteiinimuffinit. Viikonlopun herkutteluun sopivat kaakaonibsicookiet, proteiinikuppijäätelö tai omenaiset proteiinipannarit. Kokeile rohkeasti myös omissa suosikkivälipaloissasi! Katso lisää reseptejä >


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi