Valio Eila® on markkinoiden raikkain laktoositon maitojuoma

Noin joka viides suomalainen saa vatsavaivoja maidon sisältämästä laktoosista. Valitsemalla laktoosittoman Valio Eila® maitojuoman voit jatkaa maidonjuontia ilman vatsavaivoja – mausta, käyttöominaisuuksista ja ravintoaineista tinkimättä! Valio Eila® maitojuomissa on Valion patentoimalla menetelmällä laktoosin poistamisen lisäksi pilkottu osa proteiineista. Kuluttajien mielestä uudistettu maitojuoma maistuu paremmalta ja raikkaammalta kuin mikään muu tarjolla oleva laktoositon maitojuoma.

Maitojuoma, joka maistuu maidolta

Kuluttajat valitsivat uudistuneen Valio Eila® maitojuoman markkinoiden parhaimman makuiseksi maitojuomaksi Research Insight Finlandin makutestissä*. Makutestiin osallistuneista 69 prosenttia piti uutta maitojuomaa markkinoiden parhaana laktoosittomana maitojuomana. Kuluttajat kuvailivat uuden Valio Eila® maitojuoman maistuvan raikkaalta, ei niin makealta ja aidolta maidolta.

Valio Eila® maitojuomat sopivat ruokajuomaksi, ruoanvalmistukseen ja leivontaan.

Valio Eila® sopii herkkävatsaisille

Valio Eila® maitojuomat ovat laktoosittomia mausta, käyttöominaisuuksista ja ravintoaineista tinkimättä. Ne sopivat myös herkkävatsaisille, koska vähemmän laktoosia sisältävät tuotteet voivat auttaa vähentämään laktoosin nauttimisesta johtuvia ruoansulatusoireita laktoosi-intoleranteilla. Valio Eila® maitojuomassa on tallella kaikki maidon ravitsemuksellinen hyvä, ja se sopii osaksi tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Tutkimushavaintojen mukaan osa kuluttajien kokemista vatsavaivoista ei johdu laktoosista. Myös maidon proteiinit saattavat aiheuttaa herkkävatsaisille laktoosi-intoleranssin kaltaista vatsaoireilua, kuten löysää vatsaa, turvotusta, ilmavaivoja ja vatsakipuja. Valio Eila® maitojuomassa proteiinit ovat samassa muodossa kuin jogurtissa tai piimässä – siis osittain valmiiksi pilkottuina. Perinteisesti hapanmaitotuotteita on pidetty monenlaisille vatsoille sopivina. 

Entistä riittoisampi 1,75 litran pakkaus

Valio Eila® maitojuomista löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen. Valikoimassa on rasvaton, kevyt- ja kolme prosenttia rasvaa sisältävä maitojuoma.

Valio Eila® rasvattomat ja kevytmaitojuomat ovat tulleet kauppoihin uudessa, suuremmassa 1,75 litran pakkauskoossa. Samalla 1,5 litran tölkit ovat poistuneet käytöstä. Entistä riittoisampi pakkauskoko palvelee erityisesti lapsiperheitä ja muita kuluttajia, jotka käyttävät paljon maitoa ja haluavat ostaa maitojuoman riittoisassa pakkauksessa. Korkillinen suurpakkaus sai hyvät arviot kuluttajatesteissä. Kuluttajien mielestä maitotölkki oli helpompi avata, sulkea ja käyttää kuin 1,5 litran korkiton tölkki. Pakkauksen voi myös säilyttää kyljellään avaamisen jälkeenkin. Valittavana on edelleen myös litran, 5 desilitran ja 2,5 desilitran pakkauskoot.

Miksi sitä kutsutaan maitojuomaksi?

Maitoasetuksen mukaan tuotetta ei saa kutsua maidoksi, jos maidon muita komponentteja kuin rasvaa on vakioitu tietylle tasolle. Koska Valio Eila® maitojuomien laktoosi on poistettu, sitä täytyy kutsua maitojuomaksi. Laktoosin poistamisesta huolimatta Valio Eila® maitojuomat maistuvat tavalliselta raikkaalta maidolta.

Valio Eila® maitojuomissa on runsaasti kalsiumia, B-vitamiineja, jodia ja hyvälaatuisia proteiineja. Tuotteeseen lisätty D-vitamiini tehostaa kalsiumin imeytymistä.

*Lähde: Laktoosittomien kevytmaitojuomien tuotetesti, Research Insight Finland (8/2014, n=159).


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi