Valio Luomu™ tuoteperhe on makuja täynnä

Valio Luomu™ sarjasta löydät luonnonmukaiset, raikkaat ja maukkaat tuotteet ruonlaittoon, leivontaan, välipalaksi sekä juotavaksi. Kaikki Valio Luomu™ tuotteet valmistetaan suomalaisesta luomumaidosta Suomessa. Luomutuotteissa käytettävät marjat ja hedelmät ovat niin ikään luomua. Valio Luomu™ tuotteet löydät toukokuusta alkaen uusiin pakkauksiin pukeutuneina – jatkossa tunnistat luomusuosikkisi entistäkin helpommin!

Luomuvälipalat vähemmällä sokerilla

Valio Luomu™ perheestä löytyvät lisäaineettomat ja laktoosittomat luomujogurtit, jotka myydään kilon pakkauksissa. Jogurteista on neljä raikasta vaihtoehtoa: uutusmaku keltaiset hedelmätluonnonjogurtti, vadelma ja mansikka-vanilja. Luonnonjogurtissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria, hedelmäjogurtissa on 50 prosenttia ja marjajogurteissakin 30 prosenttia vähemmän lisättyä sokeria tavanomaisiin maustettuihin jogurtteihin verrattuna. Kaikki Valio Luomu™ tuotteet valmistetaan suomalaisesta luomumaidosta Suomessa. Marjajogurteissa käytetyt marjat ja sokeri ovat myös luomua. Jogurttipakkausten korkki on valmistettu uusiutuvasta muovista.

Myös raikkaat marjakeitot ovat hyvä välipala sellaisenaan tai jogurtin, puuron tai viilin rinnalla. Valio Luomu™ marjakeitoissa makuina ovat kestosuosikki mustikka sekä uudempi punaiset marjat, joka sisältää punaherukkaa, mansikkaa ja vadelmaa.

Puhtia päivään saa niin ikään Valio Hedelmätarha® sarjaan kuuluvista luomutäysmehuista, joissa käytetyt hedelmät tulevat tiloilta, jotka ovat sitoutuneet luonnonmukaiseen viljelyyn. Jokainen hedelmien toimituserä merkitään niin, että mehun tuotantoketju on jäljitettävissä. Makuina luomutäysmehuissa ovat suomalaisten suosikit appelsiini ja omena. Mehut ovat lisäaineettomia, ja niissä on vain hedelmien oma sokeri. Ne on valmistettu Helsingin mehutehtaalla, kuten kaikki Valion mehut ja marjakeitot.

Goudajuustoa nyt luomuna

Luomuperheen uusimpia tulokkaita on mieto ja maukas Valio Luomu™ goudajuusto, joka on hyvää vaikkapa leivän päällä. Maukasta luomugoudaa on nyt saatavilla myös kätevinä Valio Luomu™ gouda viipaleina. Juustouutuus sopii päivittäiseen käyttöön koko perheelle. Valio Luomu™ gouda sisältää rasvaa 28 prosenttia ja suolaa 1,8 g / 100 g.

"Aito maku on parasta."

Maito on suosituin luomutuote

Maito on luomutuotteista suosituin. Valion luomumaitovalikoima onkin kattava. Luomumaito tulee tiloilta, jotka toimivat ekologisesti kestävän luomutuotannon periaatteiden mukaisesti. Luomumaito pastöroidaan mutta sitä ei homogenoida.

Valio Luomu™ rasvatonta ja kevytmaitoa on saatavilla sekä litran että puolentoista litran korkittomissa tölkeissä. Rasvattomasta maidosta on tarjolla myös kahden desilitran annospakkaus. Laktoosittomia tuotteita suosiville sopii Valio Eila® luomu kevytmaitojuoma, joka on pastöroinnin lisäksi myös homogenoitu.

Litran pakkauksessa myytävä Valio Luomu™ vanhanajan täysmaito täydentää maitovalikoimaa erityisesti ruonlaittoon ja leivontaan sopivana vaihtoehtona. Vanhanajan täysmaidossa maku ja rakenne ovat aivan niin kuin ennen vanhaan.

Luomukokin luottotuotteita ovat myös Valio Luomu™ voi, vispikerma ja ruokakerma. Arjessa maistuvat lisäksi rasvaton luomupiimä ja kevytviili.

Reseptejä luomummin

Jos haluat tehdä ruokaa, jossa voit hyödyntää Valio Luomu™ tuotteita, reseptihaku tarjoaa paljon vinkkejä. Nopea välipala voi olla vaikkapa Talkkuna-mustikkapiimä tai Mansikkainen luomupiimäjuoma. Metsäretkeltä poimitut mustikat tai metsämansikat ovat jo sellaisenaan ihana herkku pelkästään luomumaidon kanssa nautittuna. Aito maku on aina parasta.
 


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi