Valio Luomu™ tuotteissa on monta hyvää yhdessä

Valio Luomu™ tuotteissa on monta hyvää asiaa samassa paketissa. Aina kun nappaat kaupan hyllystä luomutuotteen, teet pienen päätöksen hyvän puolesta: puhtaan ruoan, eläinten, ympäristön sekä oman ja läheisten hyvinvoinnin. Kaikki Valio Luomu™ tuotteet valmistetaan aina suomalaisesta luomumaidosta Suomessa. Luomutuotteissa käytettävät marjat ja hedelmät ovat niin ikään luomua, ja suosimme Valio Luomu™ tuotteissa mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita, jos niitä on saatavissa. Mikä parasta, Valion luomuvalikoima on nyt laajempi kuin koskaan. Joko olet maistanut herkullisia uutuuksia?

Välipaloissa on nyt valinnanvaraa

Valio Luomu™ jogurttinen laktoosittomat tuorepuurot hedelmä-vilja, vadelma-kaura ja omena-kaneli-kauraTuorepuuro on kasvanut suosituksi aamu- ja välipalaksi, ja tarjoamme sen nyt sinulle valmiina luomuversiona. Jogurttisissa Valio Luomu™ tuorepuuroissa kaikki ainekset ovat luomua: jogurtti, vilja, marjat, hedelmät ja siemenet. Välipalat on makeutettu luomusokerilla – tuotteissa on lisättyä sokeria 4-5 g / 100 g. Tuorepuuromakuja on kaksi: vadelma-kaura sekä omena-kaneli-kaura. Tämä välipala on helppo nauttia missä vain, sillä pakkauksen mukana tulee lusikka.
Valio Luomu™ maitorahka laktoositon

Laktoositon maitorahka on ollut yksi toivotuimmista luomutuotteista – ja nyt sitä vihdoin saa! Maustamattoman Valio Luomu™ maitorahkan rakenne on ihanan pehmeä ja lusikoitava. Se on siis mitä herkullisin valinta välipalaksi. Maitorahkasta syntyvät myös maukkaat jälkiruoat, leivonnaiset ja kastikkeet.

Jogurtin ystävälle Valio Luomu™ perheestä löytyvät lisäaineettomat ja laktoosittomat luomujogurtit, jotka myydään kilon pakkauksissa. Jogurteista on neljä raikasta vaihtoehtoa: luonnonjogurttivadelma ja mansikka-vanilja. Luonnonjogurtissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria. Hedelmäjogurtissa on 50 % ja marjajogurteissakin 30 % vähemmän lisättyä sokeria tavanomaisiin maustettuihin jogurtteihin verrattuna. Luomujogurtit syntyvät luomuraaka-aineista: maito, marjat ja makeutukseen käytetty sokeri ovat kaikki luomua. Jogurttipakkausten korkki on valmistettu uusiutuvasta muovista.

Myös raikkaat marjakeitot ovat hyvä välipala sellaisenaan tai jogurtin, puuron tai viilin rinnalla. Valio Luomu™ marjakeitoissa makuina ovat kestosuosikki mustikka sekä uudempi punaiset marjat, joka sisältää punaherukkaa, mansikkaa ja vadelmaa.

Valion luomuvalikoimaan kuuluu myös Valio Luomu™ kevytviili, jossa rasvaa on 2,5 %.

Valio Luomu™ välipalarahka mansikka-mustikka ja persikka-banaani

Valio Luomu™ välipalarahkat ja jogurttiset tuorepuurot on helppo nauttia missä vain, sillä pakkauksissa mukana tulee lusikka. Valio Luomu™ välipalarahkat sisältävät runsaasti marjaa tai hedelmää (12 %) ja ne on makeutettu marjojen ja hedelmien sokereilla. Laktoosittomissa ja rasvattomissa uutuuksista on tarjolla marjainen mansikka-mustikka sekä hedelmäinen persikka-banaani maut.

"Aito maku on parasta."

Luomusta on moneksi myös ruoanlaitossa ja leivonnassa

Luomukokin luottotuotteita ovat Valio Luomu™ voi, ruokakerma sekä lisäaineeton kuohukerma. Saatavilla on myös Valio Luomu™ turkkilainen jogurtti. Ruoanlaittoon ja leivontaan on nyt uusia aineksia, kun Valion valikoima on täydentynyt luomukermaviilillä ja -tuorejuustolla.

Uudessa Valio Luomu™ kermaviilissä on täyteläisen sileä rakenne ja raikas maku. Voit kokeilla sitä esimerkiksi grilliruokien ja salaattien kastikkeisiin sekä piirakoiden ja muiden leivonnaisten taikinoihin ja täytteisiin.

Valio Luomu tuotteita

Maustamattoman Valio Luomu™ tuorejuuston maku täydentyy ripauksella aitoa merisuolaa. Tuorejuustoa voit käyttää esimerkiksi leivän päällä, leivonnassa ja ruoanlaitossa.

Valio Luomu ™ raejuusto laktoositonLaktoositon suomalainen luomuraejuusto sopii monipuoliseen arkikäyttöön. Luomuraejuusto onkin yksi toivotuimmista luomutuotteista.

Suomalaisesta luomumaidosta valmistetut tuoremozza maistuu raikkaalle vaikkapa salaatissa. Luomumozzarellaa saa valmiina palloina tai viipaleina, jotka sopivat moneen ruokaan ja reseptiin.Valio Luomu™ tuoremozzarella pallot ja viipaleet

Reseptejä luomummin


Energiatarpeesi