Valio Luomu™ tuotteissa on monta hyvää yhdessä

Pienillä valinnoilla on merkitystä, sillä yhdessä niistä syntyy iso vaikutus. Valio Luomu™ tuotteissa on monta hyvää asiaa samassa paketissa. Aina kun nappaat kaupan hyllystä luomutuotteen, teet pienen päätöksen hyvän puolesta: puhtaan ruoan, eläinten, ympäristön sekä oman ja läheisten hyvinvoinnin. Kaikki Valio Luomu™ tuotteet valmistetaan suomalaisesta luomumaidosta Suomessa. Luomutuotteissa käytettävät marjat ja hedelmät ovat niin ikään luomua. Mikä parasta, Valion luomuvalikoima on nyt laajempi kuin koskaan. Joko olet maistanut herkullisia uutuuksia?

Välipaloissa on nyt valinnanvaraa

Tuorepuuro on kasvanut suosituksi aamu- ja välipalaksi, ja tarjoamme sen nyt sinulle valmiina luomuversiona. Jogurttisissa Valio Luomu™ tuorepuuroissa kaikki ainekset ovat luomua: jogurtti, vilja, marjat, hedelmät ja siemenet. Välipalat on makeutettu luomusokerilla – tuotteissa on lisättyä sokeria 4-5 g / 100 g. Tuorepuuromakuja on kolme: vadelma-kaura, hedelmä-vilja sekä omena-kaneli-kaura. Tämä välipala on helppo nauttia missä vain, sillä pakkauksen mukana tulee lusikka.

Laktoositon maitorahka on ollut yksi toivotuimmista luomutuotteista – ja nyt sitä vihdoin saa! Maustamattoman Valio Luomu™ maitorahkan rakenne on ihanan pehmeä ja lusikoitava. Se on siis mitä herkullisin valinta välipalaksi. Maitorahkasta syntyvät myös maukkaat jälkiruoat, leivonnaiset ja kastikkeet.

Jogurtin ystävälle Valio Luomu™ perheestä löytyvät lisäaineettomat ja laktoosittomat luomujogurtit, jotka myydään kilon pakkauksissa. Jogurteista on neljä raikasta vaihtoehtoa: luonnonjogurtti, keltaiset hedelmät, vadelma ja mansikka-vanilja. Luonnonjogurtissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria. Hedelmäjogurtissa on 50 % ja marjajogurteissakin 30 % vähemmän lisättyä sokeria tavanomaisiin maustettuihin jogurtteihin verrattuna. Luomujogurtit syntyvät luomuraaka-aineista: maito, marjat ja makeutukseen käytetty sokeri ovat kaikki luomua. Jogurttipakkausten korkki on valmistettu uusiutuvasta muovista.

Myös raikkaat marjakeitot ovat hyvä välipala sellaisenaan tai jogurtin, puuron tai viilin rinnalla. Valio Luomu™ marjakeitoissa makuina ovat kestosuosikki mustikka sekä uudempi punaiset marjat, joka sisältää punaherukkaa, mansikkaa ja vadelmaa.

Valion luomuvalikoimaan kuuluu myös Valio Luomu™ kevytviili, jossa rasvaa on 2,5 %.

"Aito maku on parasta."

Luomusta on moneksi myös ruoanlaitossa ja leivonnassa

Luomukokin luottotuotteita ovat Valio Luomu™ voi, vispikerma, ruokakerma sekä lisäaineeton kuohukerma. Saatavilla on myös Valio turkkilainen luomujogurtti. Ruoanlaittoon ja leivontaan on nyt uusia aineksia, kun Valion valikoima on täydentynyt luomukermaviilillä ja -tuorejuustolla.

Uudessa Valio Luomu™ kermaviilissä on täyteläisen sileä rakenne ja raikas maku. Voit kokeilla sitä esimerkiksi grilliruokien ja salaattien kastikkeisiin sekä piirakoiden ja muiden leivonnaisten taikinoihin ja täytteisiin.

Maustamattoman Valio Luomu™ tuorejuuston maku täydentyy ripauksella aitoa merisuolaa. Tuorejuustoa voit käyttää esimerkiksi leivän päällä, leivonnassa ja ruoanlaitossa.

Reseptejä luomummin


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi