Valio Luomu™ tuotteissa on monta hyvää yhdessä

Valio Luomu™ tuotteissa on monta hyvää asiaa samassa paketissa. Aina kun nappaat kaupan hyllystä luomutuotteen, teet pienen päätöksen hyvän puolesta: puhtaan ruoan, eläinten, ympäristön sekä oman ja läheisten hyvinvoinnin. Kaikki Valio Luomu™ tuotteet valmistetaan aina suomalaisesta luomumaidosta Suomessa. Luomutuotteissa käytettävät marjat ja hedelmät ovat niin ikään luomua, ja suosimme Valio Luomu™ tuotteissa mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita, jos niitä on saatavissa. Mikä parasta, Valion luomuvalikoima on nyt laajempi kuin koskaan. Joko olet maistanut herkullisia uutuuksia?

Välipaloissa on nyt valinnanvaraa

Tuorepuuro on kasvanut suosituksi aamu- ja välipalaksi, ja tarjoamme sen nyt sinulle valmiina luomuversiona. Jogurttisissa Valio Luomu™ tuorepuuroissa kaikki ainekset ovat luomua: jogurtti, vilja, marjat, hedelmät ja siemenet. Välipalat on makeutettu luomusokerilla – tuotteissa on lisättyä sokeria 4-5 g / 100 g. Tuorepuuromakuja on kolme: vadelma-kaura, hedelmä-vilja sekä omena-kaneli-kaura. Tämä välipala on helppo nauttia missä vain, sillä pakkauksen mukana tulee lusikka.

Laktoositon maitorahka on ollut yksi toivotuimmista luomutuotteista – ja nyt sitä vihdoin saa! Maustamattoman Valio Luomu™ maitorahkan rakenne on ihanan pehmeä ja lusikoitava. Se on siis mitä herkullisin valinta välipalaksi. Maitorahkasta syntyvät myös maukkaat jälkiruoat, leivonnaiset ja kastikkeet.

Jogurtin ystävälle Valio Luomu™ perheestä löytyvät lisäaineettomat ja laktoosittomat luomujogurtit, jotka myydään kilon pakkauksissa. Jogurteista on neljä raikasta vaihtoehtoa: luonnonjogurtti, keltaiset hedelmät, vadelma ja mansikka-vanilja. Luonnonjogurtissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria. Hedelmäjogurtissa on 50 % ja marjajogurteissakin 30 % vähemmän lisättyä sokeria tavanomaisiin maustettuihin jogurtteihin verrattuna. Luomujogurtit syntyvät luomuraaka-aineista: maito, marjat ja makeutukseen käytetty sokeri ovat kaikki luomua. Jogurttipakkausten korkki on valmistettu uusiutuvasta muovista.

Myös raikkaat marjakeitot ovat hyvä välipala sellaisenaan tai jogurtin, puuron tai viilin rinnalla. Valio Luomu™ marjakeitoissa makuina ovat kestosuosikki mustikka sekä uudempi punaiset marjat, joka sisältää punaherukkaa, mansikkaa ja vadelmaa.

Valion luomuvalikoimaan kuuluu myös Valio Luomu™ kevytviili, jossa rasvaa on 2,5 %.

Valio Luomu™ välipalarahkat ja jogurttiset tuorepuurot on helppo nauttia missä vain, sillä pakkauksissa mukana tulee lusikka. Valio Luomu™ välipalarahkat sisältävät runsaasti marjaa tai hedelmää (12 %) ja ne on makeutettu marjojen ja hedelmien sokereilla. Laktoosittomissa ja rasvattomissa uutuuksista on tarjolla marjainen mansikka-mustikka sekä hedelmäinen persikka-banaani maut.

"Aito maku on parasta."

Luomusta on moneksi myös ruoanlaitossa ja leivonnassa

Luomukokin luottotuotteita ovat Valio Luomu™ voi, ruokakerma sekä lisäaineeton kuohukerma. Saatavilla on myös Valio turkkilainen luomujogurtti. Ruoanlaittoon ja leivontaan on nyt uusia aineksia, kun Valion valikoima on täydentynyt luomukermaviilillä ja -tuorejuustolla.

Uudessa Valio Luomu™ kermaviilissä on täyteläisen sileä rakenne ja raikas maku. Voit kokeilla sitä esimerkiksi grilliruokien ja salaattien kastikkeisiin sekä piirakoiden ja muiden leivonnaisten taikinoihin ja täytteisiin.

Maustamattoman Valio Luomu™ tuorejuuston maku täydentyy ripauksella aitoa merisuolaa. Tuorejuustoa voit käyttää esimerkiksi leivän päällä, leivonnassa ja ruoanlaitossa.

Reseptejä luomummin


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi