Espresso House tunnelmaa - missä menetkin

Espresso House Caffè Latte maitokahvijuomat tuovat premium-tason kahvinautinnon kaupan kylmähyllyyn. Raikas maitokahvijuoma pelastaa päivän, kun väsähdys iskee tai jano yllättää! Valion ja Espresso Housen yhteistyössä kehittämät uutuudet valmistetaan suomalaisesta maidosta Valion Jyväskylän meijerissä.

Samettiset Espresso House maitokahvijuomat syntyivät, kun pohjoismainen rakkaus hyvään maitokahviin ja unelma täydellisestä jääkahvista yhdistivät Espresso Housen ja Valion.

"Meille Espresso Housella jokainen kahvihetki on erityinen! Mukaan otettavien tuotteiden kysyntä kasvaa ja olemme iloisia siitä, että yhdessä Valion kanssa pystymme tarjoamaan laadukkaita maitokahvijuomia yhä useammalle. Espresso House -kahvihetki on nyt myös kaupan kylmähyllyssä", sanoo Head of Outside Coffee Shop Sales Johanna Martikainen Espresso Houselta.

Maista ja nauti viileän virkistävästä vaikutuksesta missä menetkin! Uusien on-the-go-maitokahvijuomien herkullinen makumaailma on saanut inspiraationsa Espresso Housen suosituimmista latte-juomista. Kuluttajatestissä makumaailmaa pidettiin erittäin onnistuneena.

Laktoosittomat Espresso House maitokahvijuomat on pakattu 250 ml annospakkauksiin, joissa on uudelleensuljettava korkki. Siis täydellinen ratkaisu piknikille, matkalla töihin, kesäiselle brunssille tai muuten vain mutkattomaksi kahviherkuksi.

Valitse oma suosikkisi

Näissä maitokahvijuomissa on kaikki kohdallaan: aito Espresso House fiilis, sopiva, mukaan otettava koko ja laktoositon, kotimainen maito.

Haluamme yhdessä tuoda Espresso House -tunnelman sinne, missä ikinä kuljetkin.
Paavo Hallberg, liiketoimintapäällikkö, Valio Oy