Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar

Package sizes

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on juustokastike, jota voi käyttää kylmänä tai kuumana. Se on monipuolinen ruoanlaittotuote, joka antaa reilusti juustoista makua ja täyteläisyyttä mihin ikinä sitä käytätkään! Tuotetta voi käyttää dippaamiseen sekä ruoan maustamiseen, mehevöittämiseen tai kuorruttamiseen. Kokeile Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi tuotteita myös tortilloihin, pastakastikkeeseen tai hampurilaisen väliin.

Package sizes

Product information

Ingredients

Vesi, juusto* (cheddaria vähintään 50 %), voi*, sulatesuolat (E452, E339), muunnettu tärkkelys, säilöntäaine (E200), väri (paprikauute).

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Storage instructions

Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.

County of production:
Suomi
Producer:
Valio Oy, Vantaa
Domestic percentage:
96,5

Ordering information for professional kitchens

Product name

Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250 g cheddar laktoositon

Valio product number

33943

EAN number

6408430339433

Myyntierä

6 kpl

Recycling information

Kierrätä pikari ja irtokansi muovina, kääre kartonkina ja kansi metallina.

Nutritional contents

Nutrients (per 100 grams)

Energia kJ
1021 kJ
Energia kcal
247 kcal
Rasva
23 g
josta tyydyttynyttä
14 g
Hiilihydraatit
1 g
josta sokereita
0 g
Proteiini
9 g
Suola
1,70 g
josta tärkkelys
1 g
Kertatyydyttymättömät rasvat
5,1 g
Monityydyttymättömät rasvat
0,4 g
Ravintokuitu
0 g
Laktoosia
0 g

Composition (per 100 grams)

Rasvapitoisuus
23 %

Minerals (per 100 grams)

Kalsiumia
340 mg
43 % päivän saantisuosituksesta
Fosforia
600 mg
86 % päivän saantisuosituksesta

Ingredients causing allergies and intolerances

  • Maito ja maitotuotteet

Product contains

  • mikrobiologinen juoksete
  • maissia
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›