Rakastettu Valiojogurtti® on nyt laktoositon

Valiojogurtti® on valloittanut suomalaisten ihmisten sydämet jo yli 50 vuoden ajan, vuodesta 1968 lähtien. Se on myös aina vastannut valikoimallaan kuluttajien toiveisiin. Koko Valiojogurtti® tuoteperhe on nyt laktoositon. Tuotteet muuttuvat laktoosittomiksi toukokuun aikana.

Suosikkijogurtit nyt laktoosittomina

Koko Valiojogurtti® tuoteperhe on nyt laktoositon – uusista juotavista jogurteista tuttuihin klassikkomakuihin ja eksoottisempiin Makuja maailmalta -jogurtteihin. Jääkaapilla ei tarvitse enää pohtia, mitä jogurttia kukin voi ottaa, kun koko Valiojogurtti® tuoteperhe sopii nyt myös laktoosittomaan ruokavalioon.

Suosikkimakuja ja uusia tuulahduksia

Suosituimmat jogurttimaut ovat säilyneet samoina jo vuosikymmeniä. Erityisen hyvin suomalaisille maistuvat hedelmäpommi, mansikka ja banaani. Tuttu ja turvallinen Valiojogurtti® valmistetaan Riihimäellä ja Oulussa.

Uusimmat Makuja maailmalta -sarjan maut ovat perinteisiä Valiojogurtti® ikisuosikkeja hieman eksoottisempia. Makuja maailmalta -sarjan jogurtteihin on haettu inspiraatiota eri maiden keittiöistä ja ruokakulttuureista.

Klassikkojogurtti juotavana 

Nyt kaikkien tuntema klassikko on saatavilla myös juotavana välipalana! Isosta pakkauksesta riittää useampaan lasilliseen. Makuina mansikka ja banaani.

Maistuvat jogurtit, joissa vähemmän kaloreita

Valiojogurtti ® valikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös keveyttä arvostaville. Vähemmän kaloreita -jogurteissa on vain 42 kilokaloria 100 g:ssa eikä ripaustakaan lisättyä sokeria. Makuina ovat suomalaisten suuhun sopivat mansikka-metsämansikka ja metsämarja. Tuotteet on makeutettu asesulfaami K:lla ja sukraloosilla.