Rakastettu Valiojogurtti® maistuu sukupolvelta toiselle

Valiojogurtti® on valloittanut suomalaisten ihmisten sydämet jo yli 50 vuoden ajan, vuodesta 1968 lähtien. Se on myös aina vastannut valikoimallaan kuluttajien toiveisiin. Tästä syystä rakkaiden klassikoiden rinnalta löytyy myös uusia herkullisia vaihtoehtoja ja kiinnostavia kausimakuja.

Suosikkimakuja ja uusia tuulahduksia

Suosituimmat jogurttimaut ovat säilyneet samoina jo vuosikymmeniä. Erityisen hyvin suomalaisille maistuvat hedelmäpommi, mansikka ja banaani. Tuttu ja turvallinen Valiojogurtti® valmistetaan Riihimäellä ja Oulussa.

Uusimmat maut ovat Valiojogurtti® ikisuosikkeja hieman eksoottisempia. Kausimaku Thaimaa maistuu mangolta, papaijalta, passiohedelmältä ja sitruunaruoholta. Se on ensimmäinen Makuja maailmalta -sarjan jogurteista, joihin on haettu inspiraatiota eri maiden keittiöistä ja ruokakulttuureista.

"On ollut todella mukavaa ja inspiroivaa kehittää Makuja maailmalta -sarjaan uusia makuja. ”Thaimaa” on hedelmäisen raikas, ja sitruunaruoho tuo siihen sopivan eksoottisen vivahduksen. Tuotekehityksen kanssa kokeilemme eksoottisia makuyhdistelmiä ja erikoisia mausteita, parhaat yhdistelmät päätyvät myöhemmin kaupan hyllylle. Odotan innolla, miten seuraava maku otetaan vastaan!"

Liiketoimintapäällikkö Linda Heikkilä

Tutustu Valiojogurtti® Thaimaa makuun

Maistuvat jogurtit, joissa vähemmän kaloreita

Valiojogurtti ® valikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös keveyttä arvostaville. Vähemmän kaloreita -jogurteissa on vain 42 kilokaloria 100 g:ssa eikä ripaustakaan lisättyä sokeria. Makuina ovat suomalaisten suuhun sopivat mansikka-metsämansikka ja metsämarja. Tuotteet on makeutettu asesulfaami K:lla ja sukraloosilla.