Rakastettu Valiojogurtti® on nyt laktoositon

Valiojogurtti® on valloittanut suomalaisten ihmisten sydämet jo yli 50 vuoden ajan, vuodesta 1968 lähtien. Se on myös aina vastannut valikoimallaan kuluttajien toiveisiin. Koko Valiojogurtti® tuoteperhe on nyt laktoositon. Tuotteet muuttuvat laktoosittomiksi toukokuun aikana.

Suosikkijogurtit nyt laktoosittomina

Koko Valiojogurtti® tuoteperhe on nyt laktoositon – uusista juotavista jogurteista tuttuihin klassikkomakuihin ja eksoottisempiin Makuja maailmalta -jogurtteihin. Jääkaapilla ei tarvitse enää pohtia, mitä jogurttia kukin voi ottaa, kun koko Valiojogurtti® tuoteperhe sopii nyt myös laktoosittomaan ruokavalioon.

Suosikkimakuja ja uusia tuulahduksia

Suosituimmat jogurttimaut ovat säilyneet samoina jo vuosikymmeniä. Erityisen hyvin suomalaisille maistuvat hedelmäpommi, mansikka ja banaani. Tuttu ja turvallinen Valiojogurtti® valmistetaan Riihimäellä ja Oulussa.

Uusimmat Makuja maailmalta -sarjan maut ovat perinteisiä Valiojogurtti® ikisuosikkeja hieman eksoottisempia. Makuja maailmalta -sarjan jogurtteihin on haettu inspiraatiota eri maiden keittiöistä ja ruokakulttuureista.

Klassikkojogurtti juotavana 

Nyt kaikkien tuntema klassikko on saatavilla myös juotavana välipalana! Isosta pakkauksesta riittää useampaan lasilliseen. Makuina mansikka ja banaani.