Siirry sisältöön

6.3.2019

Suosio yllätti: maailman ensimmäinen jäätelösviitti myytiin heti täyteen – jatkoaikaa vuoden loppuun

Sweet Suite

Valio Jäätelöfabriikki ja Klaus K -hotelli avasivat perjantaina 1. maaliskuuta tiettävästi maailman ensimmäisen jäätelöteemaisen hotellihuoneen. Sweet Suite -nimisen sviitin oli tarkoitus sulkea ovensa syyskuun lopussa. Suuren kysynnän vuoksi Valio ja Klaus K lupaavat jatkoaikaa Valio Jäätelöfabriikki Sweet Suite -jäätelöhotellihuoneelle vuoden loppuun.

– Valio Jäätelöfabriikki Sweet Suite myytiin loppuun heti samana päivänä, kun yhteistyömme julkistettiin. Tämä on osoitus siitä, että suomalaiset todella rakastavat jäätelöä. Sweet Suite herätti myös runsaasti kansainvälistä huomiota, Valion jäätelöiden liiketoimintapäällikkö Tea Ijäs kertoo.

Lisäjäätelösviittiyöt lokakuusta joulukuuhun ovat nyt varattavissa KlausK:sta. Ja tietenkin Valio Jäätelöfabriikki tarjoaa jäätelöt.

Myös jäätelöä syömällä Sweet Suiteen

Tänään käynnistyi Valion jäätelökeräilykampanja, jossa voi päästä Sweet Suiteen. Siinä jaetaan palkintona 100 yötä Sweet Suiteen nopeimmille, jotka ovat ostaneet 24 purkkia Valio Jäätelöfabriikki -jäätelöä ja ladanneet ostokuitin kampanjasivustolle.

– Yöt Sweet Suitessa jaetaan nopeat syövät hitaat -periaatteella sadalle ensimmäiselle. Odotamme, että nämä menevät nopeasti. Kävimme heti vuorokauden vaihteessa seuraamassa tilannetta 24 tuntia auki olevissa kaupoissa ja haipakkaa oli, Tea Ijäs kertoo.

Keräilykampanjaan kuuluu myös muita mukavia palkintoja, ja ne kaikki jaetaan nopeat syövät hitaat -periaatteella.

Lisätietoja:

Jäätelökeräilykampanjasivu

Varaustiedustelut vain tämän linkin kautta

Sweet Suite -lehdistökuvat

Lehdistötiedote jäätelösviitin avaamisesta

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search