Paremman elämän palveluksessa

Valiolla on töissä 4 000 eri alojen ammattilaista.

Valio on vuonna 1905 perustettu suomalainen meijeri ja ruokatalo. Teemme maistuvia tuotteita maidosta ja useista muista raaka-aineista; tarjoamme siis makunautintoja, vaihtelua ja iloa ruokapöytään. Samalla huolehdimme siitä, että eläimet voivat hyvin, suomalaiset ovat terveempiä ja Suomen omavaraisuus ravinnon tuottamisessa on turvattu.

Vastuullisuus
Valio nousi jälleen ykköseksi Sustainable Brand Index -mittauksessa
Vastuullisuus
Lehmien hyvinvoinnin seuraaminen kehittyy jatkuvasti – uusi mittaristo tähtää entistä tarkempaan tietoon
Vastuullisuus
Valion tahtotila on ostaa vastuullisesti tuotettuja kotimaisia metsämarjoja
Puheenvuoro
Osaavan työvoiman saatavuus on elinehto elintarvikeyritysten menestymiselle tulevaisuudessa
Valiojengi
"Uuden oivaltaminen on kivempaa kuin oikeassa oleminen" – Tuuli Hakala pienentää työkseen maidon hiilijalanjälkeä
Ilmasto
Monipuolinen lantabiokaasu on kestävä tapa luoda energiaomavaraisuutta
Vastuullisuus
Naseva mittaa lehmien hyvinvointia ja terveyttä, suojaa tartuntataudeilta ja ohjaa turvallista eläinlääkkeiden käyttöä
Valiojengi
Hanna Castro on yhteisen terveyden asialla
Valiojengi
Trainee-ohjelmasta vauhtia asiantuntijauran alkuun
Vastuullisuus
Energiatehokkuustoimilla turvataan energian riittävyyttä ja pienennetään päästöjä
Ilmasto
Maatalouden päästöjä ei leikata luopumalla nurmiperäisestä ruoantuotannosta – kaikelle vastuullisesti tuotetulle kotimaiselle ruoalle on paikkansa
Ilmasto
Mihin märehtijöitä tarvitaan?
Ilmasto
Tulevaisuuden ruokajärjestelmä kaipaa resurssiviisautta ja kestävää ajattelua
Ilmasto
Päästövähennykset
Valiojengi
Kesätyöt Valio Aimo® tukkukaupassa: Yaaqub pitää tutuista asiakkaista, iloisista työkavereista ja hyvistä esihenkilöistä.