Paremman elämän palveluksessa

Valiolla on töissä 4 000 eri alojen ammattilaista.

Valio on vuonna 1905 perustettu suomalainen meijeri ja ruokatalo. Teemme maistuvia tuotteita maidosta ja useista muista raaka-aineista; tarjoamme siis makunautintoja, vaihtelua ja iloa ruokapöytään. Samalla huolehdimme siitä, että eläimet voivat hyvin, suomalaiset ovat terveempiä ja Suomen omavaraisuus ravinnon tuottamisessa on turvattu.

Hiiliviljelijä hidastaa ilmastonmuutosta
Helena Karhujoki
Hiilensidonta todennetaan tutkimuksella
Helena Karhujoki
Hyödyntämätön aarre − 3 faktaa lannasta ja sen kierrätyksestä
Helena Karhujoki
Suo, kuokka ja Jussi − miten voimme pienentää turvepeltojen päästöjä?
Helena Karhujoki
Hackathonissa luotiin lantaa ja ratkottiin metaanihaastetta
Helena Karhujoki
Hiilijalanjäljen nollaus ei tapahdu yhdessä yössä – miksi pidempi tie on vastuullisempi valinta?
Juha Nousiainen
Maitotilalliset ilmastonmuutosta jarruttamassa: Anu Ellä varastoi hiilidioksidia maaperään
Helena Karhujoki
Valio Luomu maito hyppäsi Suomen ensimmäisen biokaasumaitoauton kyytiin
Helena Karhujoki
Opiskelijat
Miten maidon hiilijalanjälki nollataan?
Helena Karhujoki
Pakkauksia kehittäen
Valion turvepeltoseminaari
Helena Karhujoki
Tuuli pienentää työkseen maidon hiilijalanjälkeä
Naapurit voivat parantaa lehmien hyvinvointia yhdessä
Ilkka Pohjamo
Viisi myyttiä ruokahävikistä
Helena Karhujoki
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›