Mutkat suoriksi
Kuukauden arkiruoka: helppo suppilovahveropasta

Simppeli sienipasta valmistuu mausta tinkimättä
Ylellisen makuinen suppispasta on helppo ja nopea valmistaa. Sieniä, sipulia, juustokermaa ja timjamia – herkullinen pasta ei paljon muuta kaipaa! Kasvisliemikuutio ja reilu rouhaisu mustapippuria hoitavat maustamispuolen ja annos viimeistellään voimakkaan makuisella Valio Mustaleima™ juustoraasteella. Mikä parasta, tämä umaminen makupommi on pöydässä puolessa tunnissa.
Tuunaa ja herkuttele
- Puhdista suppilovahverot hyvin. Halkaise sienen jalka lakkiin asti, niin saat putsattua roskat myös suppilon sisäpuolelta.
- Jos kaipaat annokseen raikkautta, voit lisätä ruoan päälle ripauksen sitruunankuoriraastetta.
- Tuo ruokaan pippurista makua korvaamalla kolmen juuston ruokakerma Valio Keittiön Pippuripekka-ruokakermalla.
Vinkit antoi reseptin kehittänyt Oona Heikkinen Valio Koekeittiöstä.
