Siirry sisältöön
Mutkat suoriksi

Kuukauden arkiruoka: helppo suppilovahveropasta

helppo suppilovahveropasta

Simppeli sienipasta valmistuu mausta tinkimättä

Ylellisen makuinen suppispasta on helppo ja nopea valmistaa. Sieniä, sipulia, juustokermaa ja timjamia – herkullinen pasta ei paljon muuta kaipaa! Kasvisliemikuutio ja reilu rouhaisu mustapippuria hoitavat maustamispuolen ja annos viimeistellään voimakkaan makuisella Valio Mustaleima™ juustoraasteella. Mikä parasta, tämä umaminen makupommi on pöydässä puolessa tunnissa.

Tip icon

Tuunaa ja herkuttele

  • Puhdista suppilovahverot hyvin. Halkaise sienen jalka lakkiin asti, niin saat putsattua roskat myös suppilon sisäpuolelta.
  • Jos kaipaat annokseen raikkautta, voit lisätä ruoan päälle ripauksen sitruunankuoriraastetta.
  • Tuo ruokaan pippurista makua korvaamalla kolmen juuston ruokakerma Valio Keittiön Pippuripekka-ruokakermalla.

Vinkit antoi reseptin kehittänyt Oona Heikkinen Valio Koekeittiöstä.