Rukiinen pizzapohja saa pinnalleen sipulista voisulaa juuri ennen uuniin menoa. Rapsakka pizzapohja päällystetään paiston jälkeen Suomi-henkeen kylmäsavulohella ja paistetuilla sienillä, esim. suppilovahveroilla ja suolakurkulla. Herkun kruunaa sitruunasmetana.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Ruispizzapohja | |
---|---|
25 g (½ pkt) | hiivaa |
2 dl | vettä |
½ tl | suolaa |
1 ½ dl | ruisjauhoja |
3 dl | vehnäjauhoja |
¼ dl | |
Täyte | |
200 g | sipulia viipaleina |
50 g | |
½ dl | tuoretta tilliä hienonnettuna |
200 g | sieniä , tuoreita tai pakastettuja |
200 g | kylmäsavulohta |
100 g | pieniä suolakurkkuja lohkoina tai 100 gsuolakurkkua |
mustapippuria myllystä | |
Sitruunainen smetanakastike | |
1 prk (120 g) | |
½ | sitruunan kuori raastettuna |
1 rkl | sitruunamehua |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.