Piada bresaola

Piada bresaola
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Piada bresaola

Piada bresaola

Lapsuuden lomamatkalla koillis-Italiassa söimme usein kulmakioskista ostettuja taskuksi taitettuja lämpimiä pizzapiirakoita, piadoita. Täytteenä oli mehevää, venyvää juustoa, kinkkua, leikkeleitä tai suklaata. Ohjeen yksinkertainen, mutta herkullinen pizzatasku kutkuttelee makuhermoja edelleen.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset4 piadaa

4 piadaa
1 annos
pizzataikinaa , ks. vaihtoehdot reseptilinkeistä

Täytteet

1 prk (400 g)
pizzakastiketta esim. Mutti
100 g
bresaola -leikkelettä
1 - 2 pussia (à 350 g)

Ohje

  1. Kauli tai muotoile käsin jauhotetulla pöydällä neljä ohutta ja pyöreää pizzapohjaa.
  2. Levitä tomaattikastike pizzalle. Ripottele juustomuru puolelle pizzaa, sen päälle bresaolaviipaleet ja vielä kerros juustomurua. Taita pizza kaksin kerroin. Nipistele reunat yhteen.
  3. Paista uunissa 250 asteessa n. 10 min tai pizzauunissa 2 min.
Alkuun
Pizzapohja
30 min
Lisukkeeksi
Napolilainen pizzataikina
10 h 30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
226 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.