Lapsuuden lomamatkalla koillis-Italiassa söimme usein kulmakioskista ostettuja taskuksi taitettuja lämpimiä pizzapiirakoita, piadoita. Täytteenä oli mehevää, venyvää juustoa, kinkkua, leikkeleitä tai suklaata. Ohjeen yksinkertainen, mutta herkullinen pizzatasku kutkuttelee makuhermoja edelleen.
1 annos | pizzataikinaa , ks. vaihtoehdot reseptilinkeistä |
Täytteet | |
---|---|
1 prk (400 g) | pizzakastiketta esim. Mutti |
100 g | bresaola -leikkelettä |
1 - 2 pussia (à 350 g) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.