
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 annos pizzataikinaa, ks. vaihtoehdot reseptilinkeistä
Täytteet
- 1 prk (400 g) pizzakastiketta esim. Mutti
- 100 g bresaola -leikkelettä
-
1-2 pussia (à 350 g)
Valio mozzarella-fontal juustomuruaValio mozzarella-fontal juustomuru – parhaisiin pizzoihin, intohimoisille pizzanpaistajille! Juusto kruunaa pizzan ja sitoo maut herkullisesti…
Jaa resepti
Ohje
- Kauli tai muotoile käsin jauhotetulla pöydällä neljä ohutta ja pyöreää pizzapohjaa.
- Levitä tomaattikastike pizzalle. Ripottele juustomuru puolelle pizzaa, sen päälle bresaolaviipaleet ja vielä kerros juustomurua. Taita pizza kaksin kerroin. Nipistele reunat yhteen.
- Paista uunissa 250 asteessa n. 10 min tai pizzauunissa 2 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
218 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatti
18,9 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa