Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Piada bresaola

Lapsuuden lomamatkalla koillis-Italiassa söimme usein kulmakioskista ostettuja taskuksi taitettuja lämpimiä pizzapiirakoita, piadoita. Täytteenä oli mehevää, venyvää juustoa, kinkkua, leikkeleitä tai suklaata. Ohjeen yksinkertainen, mutta herkullinen pizzatasku kutkuttelee makuhermoja edelleen.

Piada bresaola
Piada bresaola

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
piadaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 annos pizzataikinaa, ks. vaihtoehdot reseptilinkeistä

Täytteet

  • 1 prk (400 g) pizzakastiketta esim. Mutti
  • 100 g bresaola -leikkelettä
  • 4 pkt (à 125 g) mozzarellaa

Ohje

  1. Kauli tai muotoile käsin jauhotetulla pöydällä neljä ohutta ja pyöreää pizzapohjaa.
  2. Levitä tomaattikastike pizzalle. Ripottele revitty mozzarella puolelle pizzaa, sen päälle bresaolaviipaleet ja vielä kerros revittyä mozzarellaa. Taita pizza kaksin kerroin. Nipistele reunat yhteen.
  3. Paista uunissa 250 asteessa n. 10 min tai pizzauunissa 2 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 214 kcal
Proteiini 9,4 g
Hiilihydraatti 20,9 g
Rasva 9,6 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search