Napolilaisissa pizzoissa herkullisen aromikas ja sitkeä pohja saa päälleen yksinkertaiset, mutta tarkoin harkitut täytteet. Valkosipuli-chilipizzassa ei ole mitään ylimääräistä, mutta se todella saa veden kielelle.
625 g (n. 9 ½ dl) | 00-jauhoja |
3 ¾ dl | kylmää vettä |
3 ½ tl | suolaa |
murunen hiivaa | |
Täytteet | |
---|---|
1 tlk (400 g) | pizzakastiketta , esim. Mutti |
1 pussi (350 g) | |
4 | valkosipulin kynttä hienonnettuna |
ripaus | kuivattua chiliä |
oliiviöljyä | |
lehtipersiljaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.