Pizza Margherita

Pizza Margherita
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Pizza Margherita

Pizza Margherita

Pizza Margherita on tyypillinen napolilainen pizza yksinkertaisilla ja laadukkaillaa raaka-aineilla. Klassisen Margheritan täytteenä on tomaattikastiketta ja pinta maustuu juustolla sekä tuoreella basilikalla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 pizzaa

4 pizzaa
1 annos
pizzataikinaa , ks. vaihtoehdot reseptilinkeistä

Täytteet

1 prk (400 g)
pizzakastiketta esim. Mutti
1 pussi (350 g)

Pinnalle

tuoretta basilikaa ja oliiviöljyä

Ohje

  1. Kuumenna uuni 250 asteeseen ja anna pellin kuumeta uunissa ennen kuin asetat pizzan sille. Voit myös käyttää grillivastusta, se nopeuttaa pizzan paistumista.
  2. Jaa kohonnut pizzataikina neljään osaan ja kauli tai pyörittele käsin reilusti jauhotetulla pöydällä neljä pyöreää pizzaa.
  3. Levitä pizzakastike pohjille. Ripottele pinnalle juustomuru.
  4. Siirrä pizza kerrallaan kuumalle uunipellille ja paista kunnes reunat ovat kohonneet ja pinta kauniin ruskea. Paista loput pizzat samoin. Viimeistele ennen tarjoilua tuoreella basilikalla ja oliiviöljyllä.
Alkuun
Napolilainen pizzataikina
10 h 30 min
Lisukkeeksi
Pizzapohja
30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
220 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.