Pizza verde maistuu kesäkauden kasviksille, raikkaalle pestolle ja auringon kypsyttämille oliiveille. Napolilainen pizzapohja on täydellinen perusta herkulliselle pizzalle, mutta kiireinen voi oikaista pizzapohjan kohotusvaiheissa tekemällä tavallisen pizzapohjan, ks. ohje palvelusta.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
625 g (n. 9 ½ dl) | 00-jauhoja |
3 ¾ dl | kylmää vettä |
3 ½ tl | suolaa |
murunen hiivaa | |
Täytteet | |
---|---|
400 g | pizzakastiketta , esim. Mutti |
1 pussi (350 g) | |
100 g | kesäkurpitsaa viipaleina |
250 g | kirsikkatomaatteja viipaleina |
20 kpl | oliiveja |
1 dl | pestoa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.