
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 annos pizzataikinaa, ks. vaihtoehdot reseptilinkeistä
Täytteet
- 1 tlk (400 g) pizzakastiketta esim. Mutti
-
2 pussia (à 150 g)
Valio Oddlygood® Veggie mozzarella raastettaValio Oddlygood® Veggie mozzarellan makuinen raaste on järisyttävän herkullinen kasvipohjainen vaihtoehto pizzan päälle, toasteihin, keittoihin…
Pinnalle
- 0 kg tuoretta basilikaa ja oliiviöljyä
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna uuni 250 asteeseen ja anna pellin kuumeta uunissa ennen kuin asetat pizzan sille. Voit myös käyttää grillivastusta, se nopeuttaa pizzan paistumista.
- Jaa kohonnut pizzataikina neljään osaan ja kauli tai pyörittele käsin reilusti jauhotetulla pöydällä neljä pyöreää pizzaa.
- Levitä pizzakastike pohjille. Ripottele pinnalle raaste.
- Siirrä pizza kerrallaan kuumalle uunipellille ja paista kunnes reunat ovat kohonneet ja pinta kauniin ruskea. Paista loput pizzat samoin. Viimeistele ennen tarjoilua tuoreella basilikalla ja oliiviöljyllä.

Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
191 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
28,1 g
Rasva
6,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta basilikaa
- mustapippuria myllystä