Vegaaninen margherita

Vegaaninen margherita
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen margherita

Vegaaninen margherita

Margherita-pizzassa herkullinen pizzapohja saa päälleen yksinkertaiset ja tarkoin harkitut täytteet. Napolilainen pizzataikina saa arominsa pitkästä tekeytymisajasta ja kiireisempi kokki tekee nopean pizzapohjan perinteiseen tapaan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
kohotus
30 min
uunissa
10 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 pizzaa

4 pizzaa
1 annos
pizzataikinaa , ks. vaihtoehdot reseptilinkeistä

Täytteet

1 tlk (400 g)
pizzakastiketta esim. Mutti
2 pussia (à 150 g)

Pinnalle

tuoretta basilikaa ja oliiviöljyä
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuumenna uuni 250 asteeseen ja anna pellin kuumeta uunissa ennen kuin asetat pizzan sille. Voit myös käyttää grillivastusta, se nopeuttaa pizzan paistumista.
  2. Jaa kohonnut pizzataikina neljään osaan ja kauli tai pyörittele käsin reilusti jauhotetulla pöydällä neljä pyöreää pizzaa.
  3. Levitä pizzakastike pohjille. Ripottele pinnalle raaste.
  4. Siirrä pizza kerrallaan kuumalle uunipellille ja paista kunnes reunat ovat kohonneet ja pinta kauniin ruskea. Paista loput pizzat samoin. Viimeistele ennen tarjoilua tuoreella basilikalla ja oliiviöljyllä.
Alkuun
Pizzapohja
30 min
Lisukkeeksi
Napolilainen pizzataikina
10 h 30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.