Pinnalla
Kuukauden trendiresepti: tamago sando

Tee tamago sando kotona
Tässä reseptissä leipä täytetään kovaksi keitetyillä munilla, jotka sekoitetaan japanilaiseen majoneesiin. Annos viimeistellään ruohosipulilla. Japanilaiseen tapaan tärkeintä on säilyttää makujen tasapaino ja antaa raaka-aineiden loistaa. Leivän voi napata välipalaksi, ottaa mukaan evääksi tai pakata piknikille mukaan japanilaisessa bento boxissa.
näin onnistut
- Kewpie-majoneesia myydään isoissa marketeissa, aasialaisiin ruokiin erikoistuneissa kaupoissa sekä verkkokaupoissa.
- Shokupan-tyylistä maitoleipää voi saada joistain leipomoista tai leipää voi tehdä itse. Voit huoletta korvata shokupanin myös vaalealla paahtoleivällä.
- Voit hienontaa kananmunista vain osan ja jättää leivän keskelle japanilaiseen tyyliin kokonaisen munan, joka näyttää hauskalta leipää leikatessa. Huomioithan, että tämä saattaa hieman vaikuttaa täytteen koostumukseen.
Vinkit antoi reseptin kehittänyt Sanna Mäenpää Valio Koekeittiöstä.
